Media

Άγιος έρωτας – Αναστασία Τσιλιμπίου: «Είναι ένας ρόλος- κλειδί που θα σοκάρει τον κόσμο»

 Η Αναστασία Τσιλιμπίου, υποδύεται την αδερφή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, ή αλλιώς πατέρα Νικόλαου στη σειρά, Άγιος Έρωτας και σήμερα προέβη σε αποκαλύψεις στην εκπομπή, Super Κατερίνα που ήταν καλεσμένη.

 

Αρχικά είπε: «Θα δυσκολευτεί ο πάτερ Νικόλαος να φτάσει στα χνάρια του δολοφόνου. Είναι ένας ρόλος κλειδί, ένας ρόλος που θα εξελιχθεί σιγά σιγά η ιστορία του και θα σοκάρει πάρα πολύ τον κόσμο».

Και πρόσθεσε: «Ο πάτερ Νικόλαος μπορεί να είναι και πολύ κοντά στον δολοφόνο, αλλά μπορεί να είναι και πολύ μακριά»!

Και συνέχισε: «Μου αρέσει που ο ρόλος της Χαράς εμφανίζεται με τέτοιο τρόπο στη σειρά. Σε κάθε όνειρο του δίνω κι ένα στοιχείο και αυτό είναι πολύ ωραίο».

Και τόνισε η Αναστασία Τσιλιμπίου: «Θα ήθελα να κάνω κωμωδία στην τηλεόραση. Όχι μόνο κωμωδία, αλλά κι έναν ρόλο τελείως κόντρα από εμένα».

Στο αποψινό (11/10) επεισόδιο θα δούμε:

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο. Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά. Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν.

Ο Μαρκόπουλος ζητάει την μεσολάβηση του πατρός Νικολάου για να στείλει την κόρη του σε οικοτροφείο και εκείνος, κατόπιν πίεσης, το ομολογεί στην Χλόη. Ο Κυριάκος μετά από παράκληση του Κλεάνθη, προσλαμβάνει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο του. Τα ευχάριστα νέα της πρόσληψης, έρχεται να τα επισκιάσει η είδηση ότι ο Αργύρης έπεσε θύμα κλοπής. Η Σοφία πάει να βρει τον Θεοδώρου με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Παύλος τα μαθαίνει όλα από την Σοφία και ετοιμάζει την εκδίκησή του. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στην Θάλεια ότι ο Κλεάνθης είχε ερωμένη την Σμαρώ κι ο Κλεάνθης για να βγει από το οικονομικό του αδιέξοδο πάει να χαρτοπαίξει μπας και ρεφάρει στο πορνείο – λέσχη που δουλεύει η Πετρούλα. Εκεί, όμως, βρίσκεται κι ο πατήρ Νικόλαος που έχει πάει να βρει τη μητέρα του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved