Media

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι αγέραστη, το τηλεοπτικό της στιλ είναι πασέ και πιο λαϊκό...»

Η Άννα Καψάλη μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου και αναφέρθηκε στο στυλ των Ελλήνων παρουσιαστών.

«Δεν ξέρω αν ταιριάζει απόλυτα στο My Style Rocks ή αν το βαρέθηκε, αλλά σαν παρουσιάστρια είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα στο My Style Rocks, ίσως θα ήθελα να δω κάτι άλλο γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που βαριέμαι. Θα μου άρεσε η Μπέττυ Μαγγίρα σε κάτι τέτοιο. Θα ήθελα να δω κάτι άλλο. Για εμένα η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια είναι η Κατερίνα Καινούργιου. Είχε στυλ από παλιά» είπε η Άννα Καψάλη.

Και πρόσθεσε: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε πάντα το ίδιο μαλλί. Της πήγαιναν τα κοστούμια, τα μίνι φορέματα. Όσον αφορά τις τελευταίες της εμφανίσεις νομίζω ότι το παραέκανε. Η Δανάη Μπάρκα αντιπροσωπεύει μία μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, είναι πολύ έξυπνη. Στυλιστικά θα άλλαζα πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνει πιο κομψή αν φορέσει λίγο πιο μακριά φορέματα, μίνι και πιο στενά. Μπορεί να δείξει πολλά πράγματα και να γίνει ακόμα πιο πολύ αγαπητή. Οι γυναίκες με καμπύλες είναι στη μόδα.»!

Και τόνισε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάχυνε λίγο, το λέω γιατί ξέρω ότι δεν παρεξηγείται. Πρέπει να χάσει τα κιλά του και μέχρι τότε να φορέσει άσπρα και μαύρα και μπλε και καθόλου μπεζ και λευκά. Όταν χάσει τα κιλά του, το ξανασυζητάμε. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ όμορφη. Θεωρώ ότι είναι μία αγέραστη γυναίκα. Όσον αφορά το τηλεοπτικό της στιλ, προσωπικά δεν μου άρεσε. Νομίζω ότι είναι πασέ, πολύ πιο συγκεκριμένο από όσο θα έπρεπε, πολύ πιο λαϊκό. Νομίζω ότι στην κανονική της ζωή δεν ντύνεται έτσι. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα τα έκανε για την τηλεόραση.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved