Media

Γη της Ελιάς: Ο Γολγοθάς της Αριάδνης πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι – Ο Στάθης παίρνει εκδίκηση

Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Οι ώρες που περνάει στα χέρια του είναι εφιαλτικές.

Ενώ τα χτυπήματα που δέχεται με λοστό στη σπονδυλική στήλη είναι καταστροφικά. Ο δράστης την αφήνει λιπόθυμη, σε τραγική κατάσταση και ένα βήμα πριν τον θάνατο. Την ίδια στιγμή, η Αριάδνη κάνει προσπάθειες να πιάσει το κινητό της για να καλέσει βοήθεια, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί τη Νόρα που αρπάζει την Αγγελική και...

Δεν μπορεί ούτε να συρθεί για να το πιάσει. Η κοπέλα είναι ανήμπορη στο πάτωμα και δεν μπορεί να κινηθεί, να πιει έστω λίγο νερό. Ωστόσο, όλες αυτές τις ώρες έχουν χάσει τα ίχνη της, καθώς τηλεφωνούν και δεν παίρνουν καμία απάντηση ούτε η Βασιλική, ούτε ο Κουράκος, ούτε κανείς. Αυτό είναι που τους κινητοποιεί και αποφασίζουν να πάνε από το σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Σ' αυτήν την ημιθανή κατάσταση τη βρίσκουν και τη μεταφέρουν τρελοί από αγωνία στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται η σοβαρότητα της κατάστασής της. Η Αριάδνη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου υποβάλλεται σε μια σειρά από πολύ σοβαρές επεμβάσεις. Οι μέρες στο νοσοκομείο θα είναι πολλές και κρίσιμες ενώ γύρω της οι δικοί της άνθρωποι, η μητέρα της και ο πατέρας της ζουν απίστευτη αγωνία. Την ίδια αγωνία, όμως, ζει και Κουράκος, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του.

Έτσι, ζητάει από τη Βασιλική, που είναι η μόνη που γνωρίζει, να τον ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια. Τα νέα. ωστόσο, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την Αριάδνη, καθώς τα χτυπήματα στη σπονδυλική στήλη ήταν βαριά και προκάλεσαν διατομή του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα να προκληθεί νευρολογική βλάβη. Η Αριάδνη μένει παράλυτη, δεν μπορεί να κουνήσει τα πόδια της και καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι μέρες που έρχονται είναι δραματικές και για εκείνη και για την οικογένειά της ενώ ο Κουράκος καταρρέει όταν βλέπει την αγαπημένη του σ' αυτήν την κατάσταση. Eνας αγώνας δρόμου αρχίζει για την Αριάδνη καθώς όλοι κάνουν τα πάντα για να μπορέσει η κοπέλα να ξαναπερπατήσει. Η κοπέλα για μήνες, όπως θα δούμε, θα βρίσκεται σ' αυτήν την κατάσταση, καθηλωμένη. Βέβαια, οι γιατροί έχουν κάνει λόγο για μη μόνιμη κατάσταση γι' αυτό και η Αριάδνη θα μπει σε μια διαδικασία αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια. Κάτι που βέβαια, θα πάρει μήνες.

Ο δράστης μετά την επίθεση παρατάει αβοήθητη την Αριάδνη και φεύγει σαν κύριος. 0 Στάθης από την άλλη τρελαίνεται. Αφού περνάνε οι μέρες και ασχολείται με την κόρη του το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ψάξει να βρει αυτόν που άφησε παράλυτο το παιδί του: «Ορκίζομαι ότι θα τον βρω και θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», λέει. Φυσικά ξέρει το πρόσωπό του αλλά όχι και το όνομά του αφού είχε δώσει ένα ψεύτικο και αρχίζει να ψάχνει με μανία. Σ' αυτήν του την προσπάθεια θα ζητήσει τη βοήθεια του Δημοσθένη: «Ξάδελφε θέλω τη βοήθειά σου. Εσύ έχεις τον τρόπο και τον κόσμο που χρειάζεται για να τον βρω», του λέει και ο Δημοσθένης επίσης έξαλλος με αυτό που έγινε του λέει: «Ασ’ το πάνω μου. Σου υπόσχομαι ότι θα τον βρούμε και μάλιστα πολύ σύντομα».

Αμέσως, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στα τσιράκια του: «Βρείτε τον, αλλά μην κάνετε τίποτα αν δεν σας πω. Μόνο να με ενημερώστε μόλις τον εντοπίσετε», τους λέει. Και όντως, όπως θα δούμε, οι άντρες του Δημοσθένη θα βρουν τον Θάνο στον Πειραιά. Λίγο μετά, ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη: «Βρίσκεται σε αυτό το σημείο στην Καστέλα». του λέει. Ο Στάθης δεν περιμένει ούτε στιγμή. Φτάνει στην Καστέλα, τον βρίσκει και αφού τον σαπίζει στο ξύλο, καλεί την αστυνομία και τον συλλαμβάνουν.

Πηγή tv24

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει ότι ο Μιλτιάδης τρέφει συναισθήματα για εκείνη

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή καταστρώνει σατανικά σχέδια ώστε να καταστρέψει τον γάμο Στάθη - Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: η Ισμήνη ζητάει συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο, αλλά η αντίδρασή του τη σοκάρει

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved