Media

Μάγισσα – Κωνσταντίνος Γεωργαλής: «Όσα ανακαλύπτει o Ανδρέας Λάσκαρης τον ξεπερνούν»

Μάγισσα: Ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανούς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, όπου θα ανακαλύψει ένα παρελθόν το οποίο αγνοούσε παντελώς.

Με καθοδηγήτρια την ίδια του την προγιαγιά, αλλά και... τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ξεκινάει για τον Κωνσταντίνο Γεωργαλή ένα ταξίδι στο παρελθόν γεμάτο προκλήσεις.

Η Μάγισσα: Καθηλώνουν τα νέα επεισόδια - Ο πραγματικός δολοφόνος της Φωτεινής ξεσκεπάζεται

Υποδύεστε τον Ανδρέα Λάσκαρη, δισέγγονο της Θεοφανούς, ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του και σοκάρεται όταν αρχίζει να ανακαλύπτει για το παρελθόν της σειριάς του.

«Ο Ανδρέας έρχεται αντιμέτωπος με ένα παρελθόν που όχι μόνο αγνοεί, αλλά και που δεν μπορεί να δεχθεί και να κατανοήσει. Είναι ένας άνθρωπος της λογικής. Όσα ανακαλύπτει τον ξεπερνούν και αναιρούν όσα γνώριζε μέχρι τότε για τον κόσμο και την ίδια του την οικογένεια»

Βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα. Πού θα τον οδηγήσουν τα βήματά του;

«Για τον Ανδρέα ξεκινάει ένα παιχνίδι με τον χρόνο. Πρόκειται για ένα ρολόι που μετράει αντίστροφα. Καλείται να μάθει και να κατανοήσει το παρελθόν της οικογένειάς του ξεκινώντας από το 1710 και ταυτόχρονα να προλάβει να λύσει αυτόν τον γρίφο πριν να είναι πολύ αργά για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους. Η οδηγός του σε αυτό το ταξίδι θα είναι η Θεοφανώ. Το γιατί θα κάνει όμως αυτό το ταξίδι, είναι κάτι που θα πρέπει να το ανακαλύψει μόνος του»

Πηγή tv24

Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Το ξέσπασμα της Πανδώρας στον Σίλβιο για το παρελθόν τους

Η Μάγισσα - Μαρία Κίτσου: Ο ρόλος, τα σχόλια στα social media & το reunion με την Τρίγγου

Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Αποθέωση για την Μαρία Κίτσου στο Χ - «Επιτέλους επέστρεψες»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved