Ηλέκτρα – Tάσος Γιαννόπουλος: Τα νούμερα της σειράς, ο ρόλος και το spoiler
Media

Ηλέκτρα – Tάσος Γιαννόπουλος: Τα νούμερα της σειράς, ο ρόλος και το spoiler

Για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά Ηλέκτρα αλλά και τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Από την ημέρα της πρεμιέρας μέχρι και αυτήν τη στιγμή, η «Ηλέκτρα» έχει γοητεύσει το κοινό με τις συνεχείς ανατροπές και την εξέλιξη της ιστορίας. Τα νούμερα το αποδεικνύουν περίτρανα.

«Οι σεναριογράφοι μας φταίνε για αυτό. Η Μαντώ Αρβανίτη και ο Θωμάς Τσαμπάνης κάνουν εξαιρετική δουλειά. Έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική πλοκή φροντίζοντας να μη χαθεί ούτε μια στιγμή το ενδιαφέρον του κοινού αφού μιλάμε για μια καθημερινή σειρά. Απαιτεί μεγάλη τέχνη το να διατηρηθεί η δράση και να μην κάνει "κοιλιά" μια σειρά. Στην "Ηλέκτρα" όλα δικαιολογούνται και οι ήρωες έχουν υπόσταση. Δεν υπάρχουν δηλαδή καταστάσεις που μένουν στον αέρα».

Τάσος Γιαννόπουλος:«Με έχουν βουτήξει και με έχουν βάλει σε μαγαζί να με κεράσουν μπύρες»

ilektra-7.jpg

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν από την αρχή αν θα πάει καλά μια σειρά;

«Από την αντίδραση του κοινού, από το πως μου μιλάει όταν με συναντάει τυχαία στον δρόμο. Αν ο κόσμος αρχίσει να μιλάει από την πρώτη εβδομάδα προβολής μιας σειράς καταλαβαίνεις ότι κάτι καλό έχει συμβεί. Από μικρά παιδιά μέχρι μεγάλους ανθρώπους μού είχαν εκφράσει την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για την “Ηλέκτρα". Μεγάλη μερίδα του κοινού, ωστόσο βλέπει τη σειρά στην πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης. Νομίζω πως είναι μια έντιμη και άρτια σειρά. Η σκηνοθέτης μας, Βίκυ Μανώλη, έχει καταφέρει να φτιάξει ένα υπέροχο θίασο ανθρώπων, χαρακτήρων και ηθοποιών».

Δεύτερη χρονιά, λοιπόν, κάτοικος Αρσινόης! Σας αρέσει να ζείτε εκεί;

«Έτσι όπως εξελίσσονται τελικά τα πράγματα, όχι... ούτε ο ήρωας μου, ο Σωτήρης, περνάει καλά σε αυτό το νησί. Τον αγαπώ αυτόν τον ήρωα παρόλο που μέσα του ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο Περιβάλλεται από πολλά ψέματα που την πρώτη χρονιά δεν γνώριζε γεγονός που τώρα τον έχουν κάνει επιθετικό, θέλει να εκδικηθεί».

ilektra.jpg

Είναι αποφασισμένος όμως να κρατήσει την Ηλέκτρα, τη γυναίκα του, παρά τα όσα έχουν συμβεί.

«Αυτό είναι αλήθεια. Η Ηλέκτρα είναι η αγάπη του η μεγάλη. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και της το λέει συνέχεια. Παρά τα όσα έχει μάθει, επιμένει να την αγαπάει και να προσπαθεί για τη σχέση τους. Τη θέλει αλλά δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί. Στα δικό του μάτια, αυτό είναι δικαιοσύνη που πρέπει να αποδοθεί. Οπως καταλαβαίνετε όλα αυτά δεν μπορούν να έχουν θετική εξέλιξη»

Πηγή tv24

Τάσος Γιαννόπουλος: «Θα αποκαλυφθούν πράγματα και ο Σωτήρης θα σοκαριστεί»

Τάσος Γιαννόπουλος: «Ο ρόλος του Σωτήρη είναι πρόκληση»

Τάσος Γιαννόπουλος: Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε remake του Ευτυχισμένοι μαζί, είναι σαν μνημόσυνο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved