Μαύροι Πίνακες: Η πρεμιέρα και ο ενθουσιασμός στο twitter: «Καθηλωτικό»
Media

Μαύροι Πίνακες: Η πρεμιέρα και ο ενθουσιασμός στο twitter: «Καθηλωτικό»

Μαύροι Πίνακες: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (11-10) η νέα σειρά του Star.

Πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη αστυνομική σειρά μυστηρίου, η οποία υπόσχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και φέρει τη σεναριακή υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν.

Και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αυτό συνέβη καθώς η σειρά τρεντάρει στο twitter με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά.

mavroi-pinakes-1.jpg

Η υπόθεση μεταφέρει το κοινό σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, όπου η ηρεμία των κατοίκων διαταράσσεται ξαφνικά όταν δολοφονείται άγρια μία νεαρή κοπέλα. Η Αστυνομία αναλαμβάνει την εξιχνίαση των υποθέσεων και κάθε νέο επεισόδιο θα φέρνει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Μάλιστα, οι Αρχές ανακαλύπτουν ότι ο δράστης είναι ένας αδίστακτος κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο.

Δες τα σχόλια

Η υπόθεση

pinakes.jpg

Οι Λεύκες είναι μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία. Η ηρεμία των κατοίκων της περιοχής κλονίζεται όταν ξαφνικά μία έφηβη μαθήτρια βρίσκεται άγρια δολοφονημένη. Πρόκειται για την κόρη του δημάρχου της κωμόπολης. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Σύντομα, οι Αρχές διαπιστώνουν με τρόμο ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και μεγάλη αγωνία. Μάλιστα, στη συνέχεια θα έρθει στο φως μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Οι ύποπτοι πολλοί και όλοι έχουν κίνητρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ενώ ο δολοφόνος είναι έτοιμος να χτυπήσει ξανά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved