Media

Ισίδωρος Σταμούλης για Διάφανη αγάπη: «Θα γίνουν αποκαλύψεις για το παρελθόν του πατέρα Συμεών»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης, ο πατέρας Συμεών και ιερέας της ενορίας, από τη σειρά «Διάφανη αγάπη» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και το δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο του στη σειρά, τις εξελίξεις, τις επαγγελματικές του συνεργασίες, αλλά και τον αδερφό του.

«Ο πατέρας Συμεών δεν είναι ένας απλός παπάς, έχει παρελθόν. Είναι ένας παπάς με κατανόηση, έχει ‘παρτίδες’ με τον Οικονόμου (αστυνόμος Σπύρος Αυγέρης) και θα εξελιχθεί στην πορεία σε ένα πρόσωπο έκπληξη», μας λέει αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης για τον ρόλο του.

Το κεντρικό νόημα της σειράς είναι ότι οι ψυχές υπάρχουν και κατά καιρούς μας μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Σε ερώτηση αν εκείνος έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο στη ζωή του, εκείνος απαντά: «Δεν το έχω βιώσει. Απλώς η φιλοσοφία μου είναι ότι αν ήταν άσχημα, κάποιος θα είχε γυρίσει. Για να μην έχει γυρίσει κανένας, θα είναι ωραία. Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του θα βιώσει απώλειες. Το καλό βέβαια είναι να κρατιέται η σειρά. Όταν σπάει αυτό το κομμάτι είναι λίγο επικίνδυνα».

Όσο για το ποιια σκηνή τον δυσκόλεψε, υποκριτικά, στην Διάφανη αγάπη: «Είναι μία σκηνή μέσα στην εκκλησία, όπου γίνονται κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν του παπά, αλλά κάπως μεταφυσικά. Σβήνουν κεριά, πετιούνται στον αέρα χαρτιά, ο άνθρωπος τρελαίνεται…».

Τέλος, μίλησε για την χρόνια αποχή του από την τηλεόραση, την οικογένειά του, τον Αλέξανδρο Ρήγα, την αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου και τον αδελφό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Προσαρμογή σεναρίου: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρασιδάκης.

Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Παραγωγή: Primavisione.

Βασισμένο στην ιταλική σειρά «La Porta Rossa».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved