Media

Super Κική: Τα λόγια για τον Μάστορα που σόκαραν την Καινούργιου- Είναι προσβλητικά,μηνύσιμα...

Η εκπομπή, Super Κατερίνα πρόβαλε απόσπασμα από την εκπομπή στο Youtube της Super Κική και σόκαρε τους πάντες.

Η Super Κική αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας και την απόφασή της να μην τραγουδήσει στη συναυλία της ο Χρήστος Μάστορας.

Μεταξύ άλλων είπε η Super Κική: «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια» με τον Fipster να την κοιτά αμήχανα μετά τα προσβλητικά αυτά λόγια.

Και συνέχισε η Youtuber: «Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του».

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του επίμαχου βίντεο είπε: «Αν τα λέγαμε στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά. Αυτά που είπε μηνύσιμα».

Και πρόσθεσε η Κατερίνα: «Εγώ τον Φίλιππο τον ξέρω και τον εκτιμώ και τον συμπαθώ, αλλά με αυτό που βλέπω νομίζω ότι έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Το λέω με αγάπη και στον Fipster. Πρέπει να μαζευτεί λίγο το πράγμα. Και νιώθω λίγο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στο YouTube και κάνουν τέτοιες εκπομπές -καλά κάνουν και βγάζουν λεφτά- κάθονται και κρίνουν με χυδαία σχόλια τους άλλους. Αν αυτά τα λέγαμε τηλεοπτικά, θα μας είχανε φάει. Θα πρέπει να υπάρχει κι ένα μέτρο στο διαδίκτυο για όλα αυτά που λέγονται»!

Μάλιστα η εκπομπή, Super Κατερίνα επικοινώνησε με την Super Κική μετά από το εν λόγω βίντεο και δείτε πώς αντέδρασε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved