The 2Night Show: Βίκυ Κάβουρα και Μαρία Πετεβή, οι αποψινές καλεσμένες του Αρναούτογλου
Media

The 2Night Show: Βίκυ Κάβουρα και Μαρία Πετεβή, οι αποψινές καλεσμένες του Αρναούτογλου

Απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την ανανεωμένη Βίκυ Κάβουρα.

Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τη μητρότητα και αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μονάκριβη κόρη της. Πώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και πώς αντέδρασε ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλλας; Πώς βίωσε τον τοκετό και πώς ένιωσε όταν κράτησε για πρώτη φορά την μπέμπα στην αγκαλιά της; Στη συνέχεια, μιλάει με λόγια αγάπης για τον Γιώργο Τζαβέλλα και αποκαλύπτει πότε με το καλό θα γίνει ο γάμος τους. Τέλος, δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει επαγγελματικά και αναμετρά τις μουσικές της γνώσεις με τον Γρηγόρη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Μαρία Πετεβή, που φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ««VΙΠ- Καλά Γεράματα». Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά και εξηγεί γιατί συγκινείται πολύ με την τρίτη ηλικία.

THE-2NIGHT-SHOW_MARIA-PETEBH-(5).jpg

Γιατί, μετά τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση; Τι την έκανε φέτος να επιστρέψει στις οθόνες μας; Γιατί δεν της αρέσει καθόλου να εκθέτει την προσωπική της ζωή; Στη συνέχεια, θυμάται την περίοδο που εργαζόταν σε ρεμπετάδικο και εξηγεί γιατί δεν την άφηναν να ερμηνεύσει το αγαπημένο της τραγούδι. Θα καταφέρει ο Γρηγόρης να την κάνει να το πει; Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με την Ξένια Καλογεροπούλου στην παράσταση «The Humans», η οποία συνεχίζει την επιτυχία της για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Δείτε το trailer:

Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved