Media

Χριστίνα Αλούπη: «Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά»

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τα σχόλια όσο έκανε μόντελινγκ, τις φήμες περί χωρισμού, αλλά και τα κλάματα που στο καμαρίνι της.

Αρχικά είπε: «Στο χώρο του μόντελινγκ πάντα γίνονται σχόλια για τα κιλά. Με έλεγαν χοντρή και ήμουν 52 κιλά. Δεν μου λείπει κάτι από την Αμερική, είμαι τώρα δύο χρόνια στην Ελλάδα και έχω εγκλιματιστεί πλήρως. Πέρασα 13 όμορφα χρόνια στην Αμερική, αλλά δεν μου λείπει κάτι.»!

Και τόνισε: «Ήταν αδιάφορο για μένα τα σχόλια περί χωρισμού. Όταν ήμουν μικρή και έγραφαν κάτι αναληθές για μένα, νόμιζα ότι ερχόταν το τέλος του κόσμου. Όταν μεγαλώνεις, λες “με αυτά τα ασχοληθώ τώρα;”. Εγώ κοιτάω το σπίτι μου, να είμαι καλά και από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει».

Και πρόσθεσε: «Είχα έναν σύντροφο που με ζήλευε πολύ και με παρακολουθούσε, εμφανίστηκε ακόμα και στο νησί που έκανα διακοπές με τις φίλες μου. Έχω δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές. Μου έχει τύχει να μου μιλάνε άσχημα στο ακουστικό. Φέρθηκα με ψυχραιμία στον αέρα της εκπομπής, αλλά μετά πήγα στο καμαρίνι κι έκλαψα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved