Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία
Media

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

Η νέα κωμωδία του Mega, «Έχω παιδιά», ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας 14/10 και παρουσιάζει, με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο, τον «οδηγό επιβίωσης» μιας οικογένειας που ζει καθημερινά απρόοπτα και εκρηκτικές καταστάσεις. Τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια έρχονται από σήμερα έως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 21:00. Ιστορίες οικογενειακής τρέλας, γνώριμες σε όλους, που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, και η Αθηνά Οικονομάκου

Ο πρωταγωνιστής της νέας κωμικής σειράς του MEGA έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα, θεατρικά, στην πορεία του μέχρι και σήμερα.

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου είναι σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, δραματουργός. Γεννήθηκε το 1979 (ηλικία 45 χρονών). Έχει συνεργαστεί ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός με τα Θέατρα Αμόρε, Εθνικό Θέατρο, Θέατρο τέχνης, Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο Πορεία, Θέατρο Πόρτα, Βρυσάκι, Bios, Knot Gallery, Ίδρυμα Κακογιάννη, Ελληνικός Κόσμος, Badminton, Θέατρο Βρετάνια, Ακροπόλ, Εγνατία, Μελίνα Μερκούρη, Θεσσαλικό Θέατρο, Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Λαμίας, Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Καλαμάτας και με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Έχω παιδιά-Πρεμιέρα με απόγνωση & επικές αντιδράσεις στο Twitter: «Μας στοιχειώνει όλους»

131616821_102897491714465_4600573838386153986_n.jpg

Βασίλης Μαυρογεωργίου

Έχει παίξει στις ταινίες: Στο βάθος κήπος (σκηνοθ. Κλεάνθη Δανόπουλου), Το δοκιμαστήριο του Κάφκα (σκηνοθ. Κύρου Παπαβασιλείου). Ήταν βοηθός χορογράφου στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την κωμική σειρά του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα είχα τρομάξει λίγο που θα έπαιζα με παιδιά, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω και πόσο έτοιμα θα είναι. Τα παιδιά είναι σα να παίζουν ένα παιχνίδι, μας φωνάζουν μαμά και μπαμπά, όχι μόνο στο γύρισμα αλλά και στα διαλείμματα».

Όπως λέει, όσοι έχουν παιδιά θα ανακουφιστούν και θα σκεφτούν ότι δε τα τραβάμε μόνο αυτοί. Ακόμη αναφέρει πως το «Έχω παιδιά» είναι μια σύγχρονη και ωραία κωμωδία.

ec9141f6f5d138c46e0067a847de68ab_XL.jpg

«Όσοι δεν έχουν, δύσκολα θα θέλουν να αποκτήσουν. Η Ευγενία Σαμαρά είναι εξαιρετικός συνεργάτης, αποκτήσαμε αμέσως χημεία. Με τις ατάκες του Λάμπρου Φισφή είναι δύσκολο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, παλεύω κάθε μέρα με τα νευρικά γέλια».

«Σκηνοθετώ στο Θέατρο Τέχνης την παράσταση “Καταραμένος κΚσμος” και από το Μάρτιο τη ζωή του Στράτου Διονυσίου στο Παλλάς», είπε ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Ευγενία Σαμαρά: «Φοβάμαι να γίνω μητέρα. Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτή την φοβία»

Έχω παιδιά: Backstage δηλώσεις από τη φωτογράφιση

Έχω παιδιά: Το επικό βίντεο για την πρώτη μέρα στο σχολείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved