Κόλαφος η Καινούργιου για Super Κική: «Έχω & εγώ μηνύματα αλλά είναι ανήθικο-Μπορώ να κινηθώ νομικά»
Media

Κόλαφος η Καινούργιου για Super Κική: «Έχω & εγώ μηνύματα αλλά είναι ανήθικο-Μπορώ να κινηθώ νομικά»

Super Κατερίνα: Η Super Κική, χθες, δημοσίευσε τον διάλογό της στο Instagram με την Κατερίνα Καινούργιου όταν είχε ξεσπάσει ο σάλος με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη σήμερα, δεν δίστασε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη κίνηση, επισημαίνοντας ότι αυτό που έκανε η Youtuber είναι ανήθικο και περιμένει μια συγνώμη, ενώ παρόλο που θα μπορούσε να κινηθεί νομικά, δεν θα το κάνει.

Μου επιτρέπετε να τοποθετηθώ; Εμείς προβάλαμε το συγκεκριμένο απόσπασμα και μετά άρχισε να λέει διάφορα πράγματα για εμάς, για φιλοξενούμενους που έχουμε στην εκπομπή κατά καιρούς... Μετά μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι που με στενοχώρησε πολύ. Και μάλιστα θα μπορούσα να κινηθώ και νομικά. Με πήρε και η δικηγόρος μου και μου είπε "γιατί δεν κινούμαστε νομικά;".

Super Κική: Στη φόρα μηνύματα της Καινούργιου για το θέμα Μπάρκα - Τσαγκρίδη! «Σου έφαγε τον γαμπρό»

kenourgiou.jpg

Δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα από μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Να πω στη Super Κική, με αγάπη, ότι έχω κι εγώ μηνύματά μας αλλά δεν θα μπω ποτέ στη διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο, το θεωρώ ανήθικο. Δεν θα κινηθώ νομικά γιατί σέβομαι μια προσωπικότητα που έχει έρθει εδώ, έχει μιλήσει, έχει δακρύσει, έχουμε πει πέντε πράγματα, έχουμε καθίσει στον καναπέ.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν αλλά καμιά φορά να κοιτάμε και τα δικά μας λάθη και να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους. Είναι καλό να ζητάμε συγνώμη και εγώ περιμένω μια συγνώμη για τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων και ξαναλέω ότι δεν έχω σκοπό να κινηθώ νομικά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου-Κουτσουμπής: Χέρι-χέρι στους δρόμους του Λονδίνου - Το νέο τρυφερό φωτογραφικό άλμπουμ!

Καινούργιου: Απόδραση στο Λονδίνο με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή - Λάμπουν από ευτυχία!

Τσιμτσιλή: Ο Κουτσουμπής είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Καινούργιου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved