Media

Μπάγια Αντωνοπούλου: Καταγγέλλει λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου

Ένα απίστευτο περιστατικό λεκτικής βίας κατήγγειλε η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσω των social media και σήμερα, 15 Οκτωβρίου περιέγραψε στο Πρωινό τι ακριβώς της συνέβη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η δημοσιογράφος στον Γιώργο Λιάγκα: «Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βιντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Και μη χειρότερα»!

Και σε άλλο σημείο είπε: «Δεν έχω κάνει κάποιο λάθος σαν οδηγός. Κινούμουν αριστερά και στη δεξία ο οδηγός. Είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη λωρίδα του οδηγού και αποφάσισε να προσπεράσει. Στην αρχή δεν τον είδα και θεώρησα πως δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει, γιατί θα είχα χτυπήσει. Και ανοίγει το παράθυρο με τραμπουκισμό. Και ξέρω πάρα πολύ καλά ανεβάζοντας το βίντεο με το πρόσωπό του ότι μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δε φοβάμαι γιατί έχω μηνύματα ότι τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους ο συγκεκριμένος. Τράβηξα το βίντεο και το ανέβασα για τον εξής λόγο. Όχι για να παίξει. Αλλά γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος επαγγελματίας οδηγός κάθε μέρα μεταφέρει ηλικιωμένους, παιδιά... Ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη των social, θα το έχει κάνει και αλλού. Και όντως το έχει κάνει κι αλλού»!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Η επιστροφή της Γραμμέλη & η ατάκα του Λιάγκα - Ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς...

Βαρύ το κλίμα για τον Λιάγκα - Παραίτηση βόμβα από το Πρωινό

Συγκλονίζει η Μπάρμπα: «Δίνω τη δική μου μάχη! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved