Media

Λύγισε ο Λιάγκας με το νέο μήνυμα του Σταρόβα - Υποκλίνομαι, είναι μεγάλη μαγκιά...

Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό με το νέο συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα στο YouTube με τίτλο "Αρρυθμίες".

Ο καλλιτέχνης φανερά αδυνατισμένος είπε: «Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Πάμε τώρα να σας πω τι έπαθα. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια και πόδια. Σχεδόν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, αλλά τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα.»!

Και πρόσθεσε: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Και εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου, μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος στην κιθάρα ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά»!

Ο Γιώργος Λιάγκας βλέποντας το βίντεο δάκρυσε και είπε: «Με συγκινεί πολύ ο Δημήτρης. Έδωσε τώρα λεπτομέρειες που με συγκίνησαν, είναι σοκαριστικές οι λεπτομέρειες. Υποκλίνομαι, είναι μεγάλη μαγκιά… Δεν ξέρω αν θα το έκανα, αν ήμουν στη θέση του. Εγώ θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Και είναι για μένα μεγάλο μάθημα, όταν ένας άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο, κάνει αυτό που κάνει ο Δημήτρης. Διότι δίνει ένα τεράστιο μάθημα.

Το μήνυμα που δίνει ο Δημήτρης είναι “μην ντρέπεστε, μην κρύβεστε, είμαστε άνθρωποι, είμαστε τρωτοί και πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι όταν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε”. Το μήνυμα, λοιπόν, αυτό του Δημήτρη είναι πολύ πιο σπουδαίο απ’ ότι και ο ίδιος φαντάζεται. Θέλω πραγματικά να υποκλιθώ και να του πω ένα τεράστιο μπράβο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Η επιστροφή της Γραμμέλη & η ατάκα του Λιάγκα - Ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς...

Βαρύ το κλίμα για τον Λιάγκα - Παραίτηση βόμβα από το Πρωινό

Συγκλονίζει η Μπάρμπα: «Δίνω τη δική μου μάχη! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved