Media

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδραση στα hate comments & η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια και έκανε και μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Ακολουθώ τη Νατάσσα Μποφίλιου, θαυμάζω τον τρόπο που τραγουδάει και τον τρόπο της γενικότερα στα πράγματα. Η Νατάσσα δεν προσπαθεί να γίνει κάτι άλλο και αυτό είναι σημαντικό, να ακολουθούμε και να το παρακολουθούμε. Προσπαθώ κι εγώ να μη γίνομαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι, δεν είναι πάντα εύκολο».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι ωραία στη μεσημεριανή ζώνη, δεν έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Από το πρωί είμαστε εκεί, δουλεύουμε, κάνουμε τις ίδιες τρέλες. Μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Δεν είχα καθόλου δεύτερες σκέψεις για τη μεσημεριανή ζώνη. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος μάς ανταμείβει και εμπράκτως με τα νούμερα τηλεθέασης».

Για τα αρνητικά σχόλια ανέφερε: «Δεν αντιδρώ στα αρνητικά σχόλια, σπάνια θα απαντήσω, ειδικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πάντα θα υπάρχουν τα hate comments, εγώ αντιδρώ ρομαντικά και ευελπιστώ ότι το καλό κερδίζει στο τέλος. Πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται το body shaming».

Όταν ρωτήθηκε: «Στα επαγγελματικά, σκίζετε! Στα προσωπικά;» . Τότε η Δανάη απάντησε: «Σκίζουμε».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved