Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με την Μπάρκα και την Μενεγάκη»
Media

Λιάγκας: «Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με την Μπάρκα και την Μενεγάκη»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο Πρωινό και μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έχει δει κάποια στιγμιότυπα από το Πάμε Δανάη, αφού έχει πάει μεσημέρι και τόνισε ότι είναι άδικο να προσπαθεί κάποιος να συγκρίνει τη Δανάη με την Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά τόνισε: «Την κυρία Μπάρκα δεν την είχα δει ποτέ στην εκπομπή γιατί ήμασταν απέναντι. Φέτος, στο καμαρίνι φεύγοντας, έχει τύχει να δω κάποια στιγμιότυπα… Κάνει μια άλλη τηλεόραση, η οποία είναι πολύ ενδιαφέρουσα… Εδώ βλέπω μια κοπέλα που καλά κάνει και δεν απαντάει στα αρνητικά μηνύματα, καλά κάνει και δεν ανοίγει κόντρες.

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδραση στα hate comments & η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η ίδια έχει δεχτεί πάρα πολύ μεγάλο μπούλινγκ για το γεγονός ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να λέμε κανονικά. Είναι μια γλυκιά γυναίκα, χαμογελαστή γυναίκα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος της… Είναι πολύ άδικο αυτό που γίνεται με την κυρία Μπάρκα και την Ελένη Μενεγάκη…»!

barka.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι άδικο γιατί δε συγκρίνονται σαν brand, είναι αστείο να το λέμε. Το καταλαβαίνει και η ίδια. Το ότι μπορεί να κάνει μεγαλύτερα νούμερα από αυτά που έκανε πέρυσι η Ελένη δε σημαίνει ότι την έχει φτάσει σαν brand, κανείς δεν το έχει καταφέρει αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Από την άλλη, προφανώς είναι μια νέα επιτυχημένη κοπέλα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved