Ποια είναι η Δώρα Πατσιώτη - Τα 8 χρόνια σχέσης με τον Φραγκολιά, οι επιχειρήσεις και οι σπουδές
Media

Ποια είναι η Δώρα Πατσιώτη - Τα 8 χρόνια σχέσης με τον Φραγκολιά, οι επιχειρήσεις και οι σπουδές

Η εκπομπή Super Κατερίνα επικοινώνησε με την Δώρα Πατσιώτη, την επί 8 χρόνια σύντροφο του Κώστα Φραγκολιά.

Από χθες, κυκλοφορούν οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει και το μοντέλο δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες σήμερα στο Happy Day.

«Δεν θέλω να πω κάτι παρά μόνο ότι το unfollow φάνηκε και το είδαν κάποιοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να το αρνηθώ γιατί έχει γίνει. Μένω εκεί και δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε.

Ποια είναι η Δώρα Πατσιώτη

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι Γλυφαδιώτισσα γέννημα-θρέμμα. Σπούδασα τουριστικές επιχειρήσεις, στη συνέχεια ασχολήθηκα με διάφορους τομείς, που δεν είχαν να κάνουν με τον τουρισμό. Δούλεψα σε κάποιες πολυεθνικές και σε μεγάλες εταιρείες ως υπεύθυνη και στη διοίκηση καταστημάτων.

Δώρα Πατσιώτη για την κρίση στη σχέση της με τον Φραγκολιά:«Δεν μπορώ να το αρνηθώ γιατί έχει γίνει»

dorapt_1720972815_3412089737479171830_277763290.jpg

Πριν από χρόνια, όμως, αποφάσισα να κάνω τη δική μου δουλειά, μαζί με τη συνέταιρό μου, την Πωλίνα Σταμπούρλου, με την οποία δημιουργήσαμε έναν χώρο πανέμορφο, όπου υποδεχόμαστε τους ανθρώπους. (σ.σ: έχει κατάστημα με υπηρεσίες μασάζ)

Αυτό που θέλουμε είναι να νιώθουν όλη τη φροντίδα μας και να διαπιστώνουν πόσο προσεγμένοι είναι οι χώροι μας, αλλά και η ποιότητα των υλικών μας. Παρέχουμε υπηρεσίες μασάζ, διάφορες θεραπείες σώματος και προσώπου», είχε πει η Δώρα Πατσιώτη στην On Time και στη Σάσα Σταμάτη.

Η σχέση με τον Φραγκολιά

fragko.jpg

«Με τον Κώστα ήμασταν μαζί όταν εγώ ήμουν είκοσι πέντε κι εκείνος είκοσι οκτώ για περίπου έναν χρόνο. Χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία», είχε πει επίσης.

  • Έχετε σκεφτεί το γάμο;

Ναι, τον έχουμε σκεφτεί, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό.

  • Ο Κώστας θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες. Τον ζηλεύεις;

Κοίταξε, μου αρέσει που είναι πολύ όμορφος. Είναι, άλλωστε, και ένας λόγος που κι εγώ τον καμαρώνω πολύ. Στις αρχές της σχέσης μας, που όλα ήταν πιο έντονα, υπήρχαν κάποιες στιγμές έντασης. Πλέον, όμως, δεν υπάρχουν αυτά, εδώ και αρκετά χρόνια.

c0f4217c-FRAGKOLIAS-1.jpg
  • Είσαι αυστηρή μαζί του;

Ναι, είμαι. Είμαι επίσης αυστηρή και στα θεατρικά του - πάντα παίρνει τη γνώμη μου. Και εγώ τη δική του. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενική μαζί του, δεν τον… χαϊδεύω.

  • Τι θαυμάζεις σε εκείνον;

Ο Κώστας, παρόλο που φαίνεται ότι είναι πολύ κλειστός και «σκληρός» μερικές φορές, έχει ευαισθησίες που δεν έχω συναντήσει σε άλλον άνθρωπο. Τον θαυμάζω… Κάνει πράγματα που δεν έχω δει άλλους ανθρώπους να κάνουν. Έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και ξέρει τι θέλει. Δεν έχει καβαλήσει το καλάμι!

Διαβάστε επίσης:

Αμηχανία στο Happy Day: «Όλοι σε ψάχνουν από χθες, να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή»

Φραγκολιάς-Σοϊλέδης: Βρέθηκαν στο ίδιο event και δεν είπαν ούτε γεια!

Τσιμτσιλή: «Είδα την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο και μου είπε να δώσω φιλιά στον...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved