Ζαρίφη: Τα 23 χρόνια στην tv και οι συζητήσεις για την επιστροφή της
Media

Ζαρίφη: Τα 23 χρόνια στην tv και οι συζητήσεις για την επιστροφή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στο Buonrgiono και μίλησε για τα 23 χρόνια στην τηλεόραση, την απουσία της, αλλά και τις συζητήσεις για την επιστροφή της. 

ατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στο διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, τονίζοντας πως της λείπει, αλλά και παράλληλα την ξεκουράζει η απουσία της έντασης.

«Έχει μια αδρεναλίνη η τηλεόραση. Φέτος ζούμε μία σεζόν που είναι σκληρή. Έχει πολύ ανταγωνισμό και έχει γίνει αρένα στην πρωινή ζώνη», είπε.

«Κάνω 23 χρόνια τηλεόραση. Η πρώτη επαφή ήταν με τον Δημήτρη Μάρκο ως ρεπόρτερ στις ‘Αληθινές Ιστορίες’. Θυμάμαι ήμουν ρεπόρτερ τότε. Έχω κάνει δελτίο ειδήσεων, πολεμική ανταπόκριση, υπουργεία. Πιστεύω ότι στο κομμάτι της ενημέρωσης μπορούν να κυκλοφορούν και πιο ψυχαγωγικοί άνθρωποι».

zarifi.jpg

«Θεωρώ ότι αν αρχίσουμε να λέμε πολύ σοβαρά πράγματα με πολύ σοβαρό ύφος δεν θα περάσουν στον κόσμο. Τα πρωινά πλέον αγγίζουν θέματα που δεν θα υπήρχαν καν στην σκαλέτα. Ο κόσμος έχει σκληρύνει, αλλά με το να σερβίρουμε με έναν τρόπο πολύ σκληρό, δεν φτάνουμε το μήνυμα».

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει κάνει συζητήσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Για μένα μετράει το κλίμα, η ομάδα και η καλή συνεργασία. Εκτιμώ τους ανθρώπους που μπορούν να βολευτούν στην εξωτερική τους εμφάνιση και επιμένουν με το χιούμορ τους. Η αρχισυνταξία για μένα είναι το παν σε μία εκπομπή. Αν είναι σωστά δομημένη μία εκπομπή, θα ‘πάει’».

«Είμαι τηλεορασάκιας άρρωστος. Κάνω ζάπινγκ σε όλα τα πρωινά. Δεν μπορώ να ξεβολεύομαι, αν νιώθω σφίξιμο, θα ζαπάρω. Βλέπω full ειδήσεις, μου αρέσει πολύ η ενημέρωση. Είμαι άνθρωπος που θα ξυπνήσω και θα δω τα νούμερα. Θέλω να περάσω στο πίσω της τηλεόρασης, στο στήσιμό της. Και πίσω από την τηλεόραση βγαίνει το ταπεραμέντο», δήλωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved