Τζώρτζογλου: «Ήταν μια μαύρη περίοδος για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα πεθάνω»
Media

Τζώρτζογλου: «Ήταν μια μαύρη περίοδος για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι θα πεθάνω»

O Στράτος Τζώρτζογλου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τα δύο δύσκολα χρόνια που πέρασε και τη σκληρή μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

 

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα: «Ήταν μια πολύ μαύρη περίοδος. Κράτησε γύρω στα δύο χρόνια. Ήμουν σε μία φάση που νόμιζα ότι θα τελειώσω, θα πεθάνω. Είχε μείνει μόνο ένα πολύ μικρό παραθυράκι από μακριά. Ότι ίσως έρθει βοήθεια από πάνω, από τον Θεό.»!

stratos-1.jpg

Και τόνισε ο Στράτος Τζώτζογλου: «Η μόνη αξία που μου είχε μείνει σταθερή ήταν ότι πιστεύω στον Θεό και ότι κατά κάποιο τρόπο, αν θελήσει θα μπορέσει να με βοηθήσει, γιατί εγώ δεν μπορώ να λάβω ούτε την ευλογία. Δηλαδή, ακόμα και ο Χριστός να κατέβει και να μου έλεγα “πίστεψε, ζήσε”, δεν μπορούσα να το πιστέψω.»!

Fullscreen-capture-16102024-140638.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που έκανα ήταν να διαβάζω λίγο. Δεν ήθελα ούτε να δουλέψω, ούτε τίποτα… Πήρα θεραπεία, την οποία ολοκλήρωσα. Τώρα είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, πολύ καλύτερα από ό,τι ήμουν πριν. Πέρασα αυτή τη μαύρη περίοδο και μπόρεσα να εκτιμήσω τις ευλογίες που είχα στη ζωή μου»!

Και κατέληξε: «Τότε μου στάθηκε η Σοφία, η μαμά της που εκείνη την περίοδο είχε έρθει και στο σπίτι τρεις μήνες, η πρώην γυναίκα μου η Μαρία και ο γιος μου ο Αλκιβιάδης. Δεν έβγαινα, ήμουν κλεισμένος στο σπίτι μέσα, ούτε συνεντεύξεις έδινα, ούτε τίποτα. Κάποια στιγμή έγινε το κλικ και έγινα καινούριος»

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζογλου: «Στην κατάθλιψη δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Δεν ήθελα να είμαι σέξι. Πήρα 12 κιλά!»

Τζώρτζογλου: Το ερωτικό πάθος με τη Σοφία Μαριόλα έπαψε να υπάρχει...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved