Μπέσσυ Αργυράκη: Απίστευτο περιστατικό!«Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί, θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής»
Media

Μπέσσυ Αργυράκη: Απίστευτο περιστατικό!«Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί, θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο  Πρωινό ΣουΣού για την κόρη της, Εβελίνα, τα σχόλια στα social media και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στην Αυστραλία.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα πάω καλά με την κουζίνα, συνέχεια εκεί είμαι αλλά για να τρώω, όχι για να μαγειρεύω. Η χειρότερη απόπειρα που έχω κάνει στη μαγειρική ήταν όταν θέλησα να φτιάξω στον άντρα μου πατάτες τηγανητές με αβγά και τα έριξα όλα μέσα».

Και πρόσθεσε: «Η Εβελίνα θέλει να κάνει μία ανανέωση, να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Της έχω βάλει προθεσμία μέχρι τον Οκτώβριο να μπει στο τραγούδι, γιατί εκεί είναι ο χώρος της. Με στενοχωρεί όμως πάρα πολύ να γράφουν ότι εγώ την έβαλα στην τηλεόραση. Είναι άδικο όσο δεν πάει. Δεν τη βοήθησα ποτέ, γιατί δεν χρειάστηκε».

argiraki-besi.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι κάποια σχόλια στα social που με «σκοτώνουν». Ειδικά το πρώτο διάστημα με τα σχόλια στο Twitter είχα αρρωστήσει, έγραφαν πολλές χοντράδες, ότι το παίζω μπεμπέκα και τέτοια».

Και τόνισε: «Το πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει θαυμαστής ήταν ένα περιδέραιο από μπριγιάν. Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί στην Αυστραλία. Θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής. Μια άλλη φορά, ερχόταν ένας θαυμαστής ερχόταν με χαρά, γιατί είχε φτιάξει ένα πολύ ωραίο μου πορτραίτο. Δεν είδε όμως τη τζαμαρία από τη χαρά του και πέρασε από μέσα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved