Media

Μπέσσυ Αργυράκη: Απίστευτο περιστατικό!«Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί, θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής»

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στο  Πρωινό ΣουΣού για την κόρη της, Εβελίνα, τα σχόλια στα social media και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στην Αυστραλία.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα πάω καλά με την κουζίνα, συνέχεια εκεί είμαι αλλά για να τρώω, όχι για να μαγειρεύω. Η χειρότερη απόπειρα που έχω κάνει στη μαγειρική ήταν όταν θέλησα να φτιάξω στον άντρα μου πατάτες τηγανητές με αβγά και τα έριξα όλα μέσα».

Και πρόσθεσε: «Η Εβελίνα θέλει να κάνει μία ανανέωση, να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Της έχω βάλει προθεσμία μέχρι τον Οκτώβριο να μπει στο τραγούδι, γιατί εκεί είναι ο χώρος της. Με στενοχωρεί όμως πάρα πολύ να γράφουν ότι εγώ την έβαλα στην τηλεόραση. Είναι άδικο όσο δεν πάει. Δεν τη βοήθησα ποτέ, γιατί δεν χρειάστηκε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι κάποια σχόλια στα social που με «σκοτώνουν». Ειδικά το πρώτο διάστημα με τα σχόλια στο Twitter είχα αρρωστήσει, έγραφαν πολλές χοντράδες, ότι το παίζω μπεμπέκα και τέτοια».

Και τόνισε: «Το πιο ακριβό δώρο που μου έχει κάνει θαυμαστής ήταν ένα περιδέραιο από μπριγιάν. Το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί στην Αυστραλία. Θα έκανε πέντε Πάσχα ο ταξιτζής. Μια άλλη φορά, ερχόταν ένας θαυμαστής ερχόταν με χαρά, γιατί είχε φτιάξει ένα πολύ ωραίο μου πορτραίτο. Δεν είδε όμως τη τζαμαρία από τη χαρά του και πέρασε από μέσα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved