Media

Εκατομμυριούχος: Ο Αρναούτογλου μας συστήνει τον παίκτη που μπορεί να διεκδικήσει 100.000€

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πιο δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων, που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1, απόψε, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, έρχεται με έναν παίκτη που μπορεί να φτάσει στην κορυφή και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Παγανός Κουκάκης, ο παίκτης που κάθεται απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι από την Κέρκυρα, σπούδασε μουσική στο νησί των Φαιάκων, πήγε στην Αλάσκα και στο Σαν Ντιέγκο για να συνεχίσει τις σπουδές του, ενώ έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλον τον πλανήτη για τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Σήμερα, είναι καθηγητής μουσικής σε σχολείο, χορευτής παραδοσιακών χορών και έχει δικό του κανάλι στο YouTube.

Απόψε, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 20:00 θα βρεθεί απέναντι στον Γρηγόρη και με σύμμαχο τις γνώσεις του, την τύχη, αλλά και το απαραίτητο ρίσκο, ίσως καταφέρει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα, που θα απαντήσει σωστά στην 15η και τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και να κερδίσει 100.000€.



Η αγωνία χτυπάει κόκκινο, ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και υπόσχεται να μας χαρίσει συγκλονιστικές στιγμές σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε!

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved