Grand Hotel: Η Αλίκη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει την καρδιά της και να το σκάσει κρυφά με τον Πέτρο
Media

Grand Hotel: Η Αλίκη χωρίζει τον Ρήγα, τα διαλύει όλα και το σκάει με τον Πέτρο

Grand Hotel: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Η Αλίκη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει την καρδιά της και να το σκάσει κρυφά με τον Πέτρο αφήνοντας ένα γράμμα στον Ρήγα.

Ο παράφορος έρωτας της Αλίκης και του Πέτρου θα μας απασχολήσει έντονα στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς. Οι δύο νέοι μέρα με την ημέρα δένονται ολοένα και περισσότερο, ενώ κάποια στιγμή αφήνονται στο πάθος τους και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Εντω μεταξύ, ο Πέτρος μαθαίνει πως η Βασιλική βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο και σαστίζει. Δεν μπορεί να πιστέψει πως την έχασε, αυτή τη φορά για πάντα. Μόνος του πηγαίνει και θάβει την αδελφή του, ενώ παίρνει την απόφαση να αποκρύψει την αλήθεια από τη μητέρα του. Παράλληλα, η Κυβέλη προσπαθεί να πείσει τον Χρόνη πως ο θάνατος της Βασιλικής ήταν ατύχημα. Όμως ο αστυνόμος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την έρευνα δίνοντας προσοχή σε κρίσιμες λεπτομέρειες, όπως αποτυπώματα και περίεργες συμπεριφορές ανθρώπων, ενώ σύντομα βρίσκει και το όπλο του φόνου, που είναι ένα σφυρί. Από την άλλη, ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει μακριά και π Αλίκη όταν ενημερώνεται για την απόφασή του θέλει να τον ακολουθήσει αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Grand Hotel εξελίξεις: «Αν δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία»

Έτσι, ετοιμάζει κρυφά μια βαλίτσα και γράφει ένα γράμμα για τον Ρήγα. Σε αυτό, του ανακοινώνει πως τον εγκαταλείπει, του ζητάει συγγνώμη που δεν θα τον παντρευτεί και του τονίζει πως δεν μπορεί να ζήσει μια ζωή όπως τη θέλει η μητέρα της. Ύστερα, φεύγει και πηγαίνει στον σταθμό του τρένου, όπου βρίσκεται ό Πέτρος. Φτάνοντας εκεί, τον βλέπει να συνομιλεί με τον Νικόλα, ενώ είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ανυπόμονη που επιτέλους θα ζήσουν τον έρωτά τους. Όμως ο Πέτρος την πλησιάζει προβληματισμένος και της ανακοινώνει πως τελικά δεν μπορεί να φύγει. Η Αλίκη σαστίζει και του ζητάει εξηγήσεις. Εκείνος της λέει πως μόλις έμαθε ότι η αδελφή του δολοφονήθηκε με σφυρί και δεν μπορεί να φύγει αν δεν μάθει ποιος την ήθελε νεκρή. Η Αλίκη αισθάνεται προδομένη, ενώ την ίδια ώρα ο Ρήγας διαβάζει το γράμμα της και σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του.

Τζώρτζια Κουβαράκη: Η πρωταγωνίστρια του Grand Hotel είναι ερωτευμένη & μητέρα ενός 2χρονου αγοριού!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την Καλλιόπη Χάσκα στο Grand Hotel.

Όμως, λίγο μετά, βλέπει την Αλίκη από το παράθυρο να επιστρέφει στο ξενοδοχείο και αφού συμμαζεύει τον χώρο τοποθετεί ξανά το γράμμα μέσα στον φάκελο και αποφασίζει να προσποιηθεί πως δεν το διάβασε ποτέ. Εκείνη παραμένει πληγωμένη από τον Πέτρο, ο οποίος προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να την πλησιάσει, και κάποια στιγμή τής λέει να κάνει λίγη υπομονή, γιατί μόλις βρει τον δολοφόνο θα φύγει μαζί της. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Grand Hotel: Το twitter «προσκύνησε» την Κόρα Καρβούνη: «To icon που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν»

Grand Hotel: «Καλώς την μέγαιρα, τη Σοράγια της Ελλάδας» - Η Κυβέλη έγινε πάλι viral στο Χ

Grand Hotel–Twitter: Χαμός με το ρεσιτάλ ατάκας της Λαμπρόγιαννη - «Η Κυβέλη έπαθε Αννέτα»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved