Η γη της ελιάς: Η Αριάδνη ανάπηρη- Ο Στάθης συλλαμβάνεται
Ο Στάθης όταν αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για την Αριάδνη, η οποία πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και μένει ανάπηρη.
Media

Η γη της ελιάς: Η Αριάδνη ανάπηρη- Ο Στάθης συλλαμβάνεται

Ραγδαίες εξελίξεις θα αλλάξουν με δραματικό τρόπο τη ζωή των ηρώων της επιτυχημένης σειράς, Η γη της ελιάς . Ο Στάθης συλλαμβάνεται και κινδυνεύει να φυλακιστεί, όταν αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για την Αριάδνη, η οποία πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και μένει ανάπηρη.

Με συναρπαστικό τρόπο αναμένεται να εξελιχθούν τα πράγματα στη ζωή του Στάθη στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

H-gh-ths-elias_D_ep.-17-21-(2).jpg

Ο άντρας, μετά τον γάμο του με την Ιουλία, παραμένει μόνος στη Μάνη, γεγονός που τον έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο, διότι του λείπουν αφόρητα η σύζυγος και ο γιος τους. Ενώ λοιπόν ο επιχειρηματίας είναι βυθισμένος στη θλίψη, αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στην Κηφισιά για να δει την οικογένειά του. Σύμφωνα με το Mytv, ο Θάνος, που συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη, εκμεταλλεύεται την απουσία του πατέρα της και αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του για τον πρώην σύντροφό της, που πέθανε στη φυλακή. Έτσι, μπαίνει στο σπίτι της και την ξυλοκοπά βάναυσα. Η κοπέλα, αδυνατώντας να αντιδράσει στα βίαια χτυπήματα, πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα και χάνει τις αισθήσεις της. Λίγες ώρες αργότερα, η Βασιλική και ο Γιώργης προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε διαισθάνονται ότι κάτι κακό τής έχει συμβεί και φωνάζουν κλειδαρά για να ανοίξει το σπίτι της Ιουλίας. Όταν ανοίγει η πόρτα, έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που τους παγώνει το αίμα.

Γη της Ελιάς – Χαρόβας: Δεν παρατάω με τίποτα το τραγούδι και τη μουσική

ariadni-gitiselias.jpg

Η Αριάδνη κείτεται στο πάτωμα και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Αμέσως, τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την εξετάζουν για να κρίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασής της. Η Βασιλική και ο Κουράκος βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό της, ενώ η κοπέλα ενημερώνει γρήγορα και τον Στάθη με την Ιουλία. Μερικές ώρες αργότερα, ο πατέρας της επιστρέφει στη Μάνη και πηγαίνει τρελαμένος στο νοσοκομείο. Τότε έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικά νέα, που τον καταρρακώνουν. Οι γιατροί τον ενημερώνουν ότι η Αριάδνη έχει μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω, εξαιτίας της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχθηκε. Η δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο της Μάνης και συγκλονίζει τους πάντες. Τότε ο Δημοσθένης προτείνει έναν γιατρό για την ανιψιά του, ενώ, όταν η Αριάδνη συνέρχεται, αποκαλύπτει στον Κουράκο ποιος της επιτέθηκε. Όσο η κοπέλα ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για να χειρουργηθεί με την ελπίδα να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, ο Γιώργης εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον Θάνο.

Γη της Ελιάς – Χριστοδούλου: «Η Αφροδίτη και ο Χρήστος δεν μπορούν να είναι ξανά μαζί όπως ήταν»

kourakos-gi-tis-elias.jpg

Την επόμενη ημέρα, ο Στάθης με τη Βασιλική και την Αριάδνη φτάνουν στην Αθήνα και δρομολογείται η κρίσιμη επέμβαση της κοπέλας. Συγχρόνως, ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις του και εντοπίζει τον δράστη. Χωρίς να χάσει λεπτό, ενημερώνει τον Στάθη και από κοινού οργανώνουν την τιμωρία του. Μόλις ο πατέρας της Αριάδνης βλέπει τον άντρα αρχίζει να τον χτυπά με μανία, σαπίζοντάς τον στο ξύλο. Ωστόσο, αυτή η κίνηση εκδίκησης τον φέρνει αντιμέτωπο με τον νόμο. Ο Στάθης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Στη συνέχεια, περνάει από αυτόφωρη διαδικασία, ως κατηγορούμενος για το έγκλημα του ξυλοδαρμού. Όσο ο άντρας απολογείται για την πράξη του, η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται. Όλοι οι αγαπημένοι του περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου που θα κρίνει εάν ο άντρας θα καταλήξει στη φυλακή ή αν θα αφεθεί ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης:

Business with pleasure για Γεωργίου-Σιμώνη, λίγο μετά τον γάμο τους! Στη Γαλλία για τη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler - Κουλουκάκου: Μετά τον γάμο έρχονται εξαφανίσεις, θανάτοι & νέοι έρωτες...

Γη της Ελιάς: Ο Γολγοθάς της Αριάδνης πάνω στο αναπηρικό καροτσάκι – Ο Στάθης παίρνει εκδίκηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved