Η γη της ελιάς: Έγκυος η Αφροδίτη
Η γη της ελιάς: Έγκυος η Αφροδίτη
Media

Η γη της ελιάς: Έγκυος η Αφροδίτη

Μεγάλες ανατροπές περιμένουν την Αφροδίτη στη συνέχεια της σειράς του Mega, Η γη της ελιάς.

H γιατρός νιώθει ότι ο έρωτάς της για τον Χρήστο έχει τελειώσει, ωστόσο δεν παίρνει την απόφαση να φύγει από τον γάμο τους.

H-gh-ths-elias_D_16.10.2024.jpg

Ταυτόχρονα, αρχίζει να κάνει πολλή παρέα με τον Μιχάλη και μάλιστα είναι ένα από τα μεγάλα του στηρίγματα στις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της Νόρας. Σιγά σιγά οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά. Μάλιστα, όταν ο Χρήστος μαθαίνει για τη νέα αυτή φιλία που έχει γεννηθεί ανάμεσά τους, θυμώνει και ζητάει από τη σύζυγό του να χωρίσουν. Τελικά, το ανδρόγυνο παίρνει χωριστούς δρόμους και στη συνέχεια η Αφροδίτη και ο Μιχάλης γίνονται ζευγάρι.

mihalis-afroditi.jpg

Παρά το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα και οι δύο βγήκαν από άλλες σχέσεις, τα αισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ δυνατά. Τότε, όμως, προκύπτει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, ικανό να διαλύσει τον δεσμό τους. Σύμφωνα με τo Mytv, η γιατρός ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Το σοκ της είναι μεγάλο, διότι δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τον χωρισμό της με τον Χρήστο και την έναρξη της σχέσης της με τον Μιχάλη. Η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες για το ποιος από τους δύο είναι ο πατέρας του παιδιού της και η διαπίστωση αυτή την οδηγεί σε απόγνωση... Παρ’ όλα αυτά, η νεαρή γυναίκα αποφασίζει να μιλήσει στον σύντροφό της, με φόβο ότι εκείνος μπορεί να αντιδράσει με απρόσμενο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Business with pleasure για Γεωργίου-Σιμώνη, λίγο μετά τον γάμο τους! Στη Γαλλία για τη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler - Κουλουκάκου: Μετά τον γάμο έρχονται εξαφανίσεις, θανάτοι & νέοι έρωτες...

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη νιώθει περίεργα που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου και...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved