Άγιος έρωτας: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Ο Κλεάνθης εγκαταλείπει τη Χριστίνα
Media

Άγιος έρωτας: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια- Ο Κλεάνθης εγκαταλείπει τη Χριστίνα

Άγιος έρωτας:  Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας. Η Χλόη παραδέχεται στην Ειρήνη ότι έχει αισθήματα για τον παπά, ενώ η τεταμένη ατμόσφαιρα στον γάμο του με τη Χριστίνα οδηγεί τον Κλεάνθη στην απόφαση να εγκαταλείψει το σπίτι τους. Παράλληλα, οι Αρχές βρίσκουν το πτώμα του Θεοδώρου, ενώ ο Παύλος ζητάει από την Ολυμπία να αναλάβει προσωπικά το ζήτημα της κόρης του με το οικοτροφείο.

Στο δείπνο των Μαρκόπουλων και των Βαρελάδων, η Χριστίνα, νιώθοντας πληγωμένη που ο Παύλος την «έστησε», πίνει ακόμη μία φορά περισσότερο από όσο πρέπει, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα μέλη της υπόλοιπης παρέας. Εντω μεταξύ, η Ειρήνη ρωτάει τη Χλόη ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν το έσκασε τελικά με τον Αργύρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υποψιάζεται πως αυτή η απόφαση έχει σχέση με το δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον πατέρα Νικόλαο.

Άγιος Έρωτας: Ο πατήρ Νικόλαος και η Χλόη φιλιούνται- Η ερωτική εξομολόγηση και το απαγορευμένο πάθο

Εκείνη, ύστερα από πολλές πιέσεις, της ομολογεί πως πράγματι έχει αισθήματα για τον ιερέα, ενώ συγχρόνως της ζητάει βοήθεια γιατί δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Χλόη χάνει το ημερολόγιό της, το οποίο πέφτει δυστυχώς σε λάθος χέρια. Τις επόμενες ημέρες, η Ι7χρονη πλησιάζει ακόμα περισσότερο τον παπά και του ανοίγει την καρδιά της για όσα την απασχολούν. Όμως κάποιος κρυφακούει... Στη συνέχεια, η Χλόη αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στον Αργύρη, ζητώντας του να συνεχίσει τη ζωή του και να την ξεχάσει, δίνοντας ουσιαστικά ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Μερικές ώρες αργότερα, οι Μαρκόπουλοι και οι Βαρελάδες συναντιούνται ξανά για δείπνο, αλλά την ωραία ατμόσφαιρα χαλάει η απρόσμενη παρουσία του Κυριάκου και των δύο παιδιών του.

Ο Κλεάνθης εγκαταλείπει τη Χριστίνα

Άγιος Έρωτας – Το Twitter «σταύρωσε» ξανά τη Χριστίνα - «Ζηλεύει τα πάντα της Θάλειας»

Προκειμένου να βοηθήσει τη Χλόη να μην καταλήξει στο οικοτροφείο, ο πατέρας Νικόλαος καθυστερεί επίτηδες να επικοινωνήσει με το ίδρυμα για να κανονίσει τη μεταγραφή της. Ωστόσο, η καθυστέρηση αυτή δεν αρέσει καθόλου στον Παύλο, ο οποίος αναθέτει στην Ολυμπία να βρει άμεσα εκείνη μια λύση. Η λυκειάρχης ενημερώνει τον παπά ότι αναλαμβάνει η ίδια το ζήτημα, ύστερα από εντολή του Μαρκόπουλου. Στη συνέχεια, ο ιερέας ανακαλύπτει το εξοχικό που αναφερόταν στο ημερολόγιο της Χαράς, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ερωτική σχέση του Παύλου με τη Χριστίνα, την ώρα που ο επιχειρηματίας ανακοινώνει στην ερωμένη του ένα δυσάρεστο νέο που τη φέρνει σε απόγνωση.

Άγιος Έρωτας–Ο «κουτσομπόλης» πατήρ Νικόλαος έφερε σχόλια φωτιά στο Twitter: «Λοξοδρόμησε...»

Λίγες ώρες αργότερα, ακόμα μία δυσάρεστη έκπληξη συγκλονίζει τη γυναίκα, καθώς ο Κλεάνθης τής ζητάει να είναι σε διάσταση για να σκεφτούν το μέλλον του γάμου τους και εγκαταλείπει τη συζυγική στέγη. Ο άντρας βρίσκει καταφύγιο στο ξενοδοχείο, όπου συναντάει τη Σμαρώ. Εκείνη προσπαθεί να δώσει οριστικό τέλος σε όσα τους ενώνουν, αλλά ο άντρας τής εξομολογείται ότι ο γάμος του καταρρέει. Εν τω μεταξύ, η Θάλεια, έχοντας υποψίες για τον Παύλο και τη Χριστίνα, πιέζει τη φίλη της με σκοπό να την κάνει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Η Χριστίνα καταφέρνει ακόμα μία φορά να ξεγλιστρήσει, πείθοντάς την ότι δεν υπάρχει τίποτα πονηρό ανάμεσα στον Παύλο και σε αυτήν. Από την άλλη, ο πατέρας Νικόλαος τονίζει στη μητέρα του, την Πετρούλα, ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο ανάμεσα σε εκείνον και τη Χλόη και πως τη βλέπει όπως όλες τις μαθήτριες της τάξης του.

Η Σοφία στο στόχαστρο του Βλάση

Η φωτιά που ξεσπάει στο ξενοδοχείο περιορίζεται γρήγορα, χωρίς να βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος είναι πεπεισμένος πως πρόκειται για εμπρησμό και ότι δεν προκλήθηκε από κάποιο λάθος. Παράλληλα, η Σοφία ανακαλύπτει το όπλο του πατέρα της, ενώ ο ντετέκτιβ Θεοδώρου συνεχίζει να αγνοείται. Τότε η κοπέλα υποψιάζεται ότι μπορεί ο Παύλος να έχει βλάψει τον εκβιαστή του και αποφασίζει να του μιλήσει ευθέως. Έτσι, τον ρωτάει πώς βρέθηκε το όπλο που της πήρε ο Θεοδώρου ξανά στην κατοχή του Παύλου. Την επόμενη ημέρα, η χωροφυλακή φτάνει στο σημείο που ή θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του ντετέκτιβ. Αμέσως, οι Αρχές καλούν τον Χάρη για να πιστοποιήσει τον θάνατό του. Μάλιστα, τα τραύματα απ' τις σφαίρες στο σώμα του δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Έτσι, ο Βλάσης δίνει εντολή να αρχίσουν οι έρευνες για να εντοπιστεί ο δολοφόνος. Παράλληλα, ο ίδιος κάνει ερωτήσεις στους πάντες στη Στέρνα. Τότε στο στόχαστρό του μπαίνει η Σοφία, η οποία αναγκάζεται να παραδεχθεί τη γνωριμία της με τον Θεοδώρου. Ωστόσο, λέει ψέματα ότι ο λόγος που τον γνωρίζει είναι άλλος, τονίζοντας ότι τον είχε προσλάβει για να παρακολουθεί τον αγαπημένο της. Όπως είναι φυσικό, αυτή η κίνηση προκαλεί μεγάλη ενόχληση στον Χάρη, ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Έρωτας: Αποχώρηση βόμβα από τη σειρά - Η πρώτη αντίδραση της πρωταγωνίστριας, Δανάης Παππά

Άγιος έρωτας – Αναστασία Τσιλιμπίου: «Είναι ένας ρόλος- κλειδί που θα σοκάρει τον κόσμο»

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη ενέδωσε δίχως δεύτερη σκέψη στον πειρασμό & το Twitter την πέρασε από κόσκινο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved