Media

Έχω παιδιά: Ο Μιχάλης «μεταμορφώθηκε» σε Μικαέλο & το Twitter «γονάτισε» από τα γέλια

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Έχω παιδιά» επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 16/10 και οι τηλεθεατές σχολιάζουν στο twitter από το πρώτο κιόλας λεπτό της προβολής του τρίτου επεισοδίου.

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε... άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο.

Έχω παιδιά-Βασίλης Μαυρογεωργίου: Η ηλικία, το βιογραφικό, οι σπουδές & η σημαντική θεατρική πορεία

Σάρα και Μιχάλης πέρασαν την Κυριακή τους στην παιδική χαρά μαζί με τα παιδιά τους. Το Twitter «γονάτισε» από τα γέλια τη στιγμή που δύο γυναίκες μίλησαν στον Μιχάλη ή αλλιώς Μικαέλο, που τον θεωρούσαν οικιακό βοηθό!

Όπως εξομολογήθηκε στη Σάρα έπρεπε να ενσωματωθεί με τις υπόλοιπες νταντάδες και έφτιαξε μια δική του ιστορία ότι είναι από Ουκρανία και δουλεύει σκληρά στην Ελλάδα.

Δείτε τα σχόλια:

Έχω παιδιά-Πρεμιέρα με απόγνωση & επικές αντιδράσεις στο Twitter: «Μας στοιχειώνει όλους»

Έχω παιδιά: Η Σάρα αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά

Ευγενία Σαμαρά: «Φοβάμαι να γίνω μητέρα. Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτή την φοβία»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved