Τσιμτσιλή για Καινούργιου:«Χαίρομαι που το είπε δημόσια,εμείς το ξέραμε, μπράβο της που τα κατάφερε»
Media

Τσιμτσιλή για Καινούργιου:«Χαίρομαι που το είπε δημόσια,εμείς το ξέραμε, μπράβο της που τα κατάφερε»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον αέρα του Happy Day στα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον πλειστηριασμό ενός σπιτιού των γονιών της με αφορμή τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του Στέλιου Διονυσίου.

Η Σταματίνα ανέφερε: «Να πω ότι άκουσα χθες την Κατερίνα Καινούργιου που είπε στην εκπομπή της με αφορμή αυτό το θέμα παιδιά “κι εγώ χρειάστηκε να χτυπήσω το σπίτι των γονιών μου για να τους στηρίξω” και αυτό είναι κάτι που χαίρομαι που το είπε δημόσια. Εμείς αυτό το ξέραμε για την Κατερίνα. Μπράβο της που τα κατάφερε.»!

Και πρόσθεσε: «Είπε “εγώ είχα καλή δουλειά είχε την ευχέρεια και βοήθησα τους γονείς μου”. Ήταν το πατρικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο μεγάλωσαν»!

kainourgiou-gia-plistiriasmo-spitiou-ton-gonion-ths.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα είπε χθες, 16 Οκτωβρίου: «Έχω περάσει με την οικογένειά μου αυτή τη διαδικασία. Έχω αναγκαστεί να χτυπήσω εγώ σε πλειστηριασμό για να σώσω κάτι οικογενειακό, δόξα τω Θεώ είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα, η διαδικασία αυτή είναι τόσο ψυχοφθόρα»!

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του στη Φιλοθέη - Η απάντησή του

Καινούργιου: Με πιάνει η ψυχή μου, έχω αναγκαστεί να «χτυπήσω» για να σώσω το σπίτι των γονιών μου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved