NDP Photo Agency
Media

Συγκινεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, τον έκανα μπάνιο…»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλά στην εκπομπή «Ο κόσμος μέσα μας» της Ίνας Ταράντου που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τα μεσάνυχτα στο ATTICA TV, για την στιγμή που χρειάστηκε να γεροκομήσει τους γονείς του.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Και οι δύο πέθαναν από γεράματα ξέρεις. Σβήσανε. Δεν ήξερα ότι μπορείς να πεθάνεις από γεράματα. Διότι όταν ήρθε ο γιατρός και ρώτησε τον πατέρα μου και μου είπε “Τίποτα είμαι καλά”, του λέω τι εννοείς, “Εχει κλείσει ο κύκλος μου”. Έκλεισε ο κύκλος».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Επειδή μιλήσαμε για τη πρώτη μας ανάμνηση, εμένα η πρώτη ανάμνηση σαν παιδί είναι να με πλένει ο πατέρας μου. Ήμουν πάνω σε ένα τραπέζι, με είχε πλύνει και με σκούπιζε. Αυτή είναι η εικόνα. Εγώ λοιπόν, λίγο πριν φύγει από τη ζωή τον έκανα μπάνιο. Έτσι λοιπόν όπως ήταν η πρώτη μου εικόνα που τον θυμάμαι να με πλένει, τον έπλενα εγώ. Σε πληροφορώ, τον έκανα μπάνιο μέσα στα γέλια και τα χαχανιτά. Γελάγαμε και γουστάραμε. Μου έλεγε ποιος εγώ το θηρίο. Που το παρατσούκλι του στο εργοστάσιο ήταν “η αρκούδα”. Έπιανε τα σίδερα και τα έσπαγε. Γέλαγε μόνος του που δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος».

Να σας θυμίσουμε ότι ο πατέρας του ηθοποιού πέθανε πριν δύο χρόνια.

Το αποσπάσματα προβλήθηκε στην εκπομπή του Happy Day

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε παιδί

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Θα ήταν καλό να ξανακαθαρίσουμε το όνομά μας»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved