Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, το όνομα του μωρού & οι δυσκολίες
Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, το όνομα του μωρού & οι δυσκολίες

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Buongiorno και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνη της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τον σύντροφό της και τη διαφορά ηλικίας τους, το όνομα που θα πάρει το μωρό που περιμένει. 

«Λόγω των χημειοθεραπειών που είχα υποβληθεί μου είχαν πει πως είναι αδύνατον να κάνω παιδί αλλά τελικά έγινε. Θεωρώ πως είναι θέλημα θεού. Το κεφάλαιο παιδί το είχα ΄παγώσει΄. Έλεγα εντάξει έχω σώσει τη ζωή μου αλλά δεν είμαστε όλοι για να γεννήσουμε. Υπάρχουν και οι μητέρες καρδιάς. Δεν με στεναχωρούσε κι δεν είναι λόγος να στεναχωριούνται οι γυναίκες. Εμάς έτυχε» είπε αρχικά.

«Είχα καθυστέρηση και ξεκίνησε να μην μου κάνουν αίσθηση κάποια φαγητά. Είχα ζαλάδες και εκεί έκανα την εξέταση στον γιατρό. Όταν το έμαθα άρχισα να τσιρίζω. Δεν το πίστευα. Το καλοκαίρι επειδή κλείστηκα μέσα, είχα συνέχεια αγωνίες. Θα τον πούμε Δημήτρη, όπως τον μπαμπά μου. Τώρα θα μπω στον μήνα μου» αποκάλυψε!

Fullscreen-capture-17102024-120144.jpg

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως με τον σύντροφό της δεν έχουν παντρευτεί ακόμα και είναι μαζί ένα χρόνο: «Σημασία έχει η ουσιαστικότατα της σχέσης. Είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Είναι δουλευταράς, είναι πανέξυπνος και έχει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν. Μας σύστησε ένας φίλος. Του είχε πει πως του άρεσα και έτσι μας γνώρισε. Τον είχα δει και εγώ πιο πριν, και όταν το είχα δει είχα πει ‘my god’».

Fullscreen-capture-17102024-120147.jpg

Όπως λέει, φοβάται το μάτι.

«Ο σύντροφός μου είναι 50 και εγώ 39. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Πιστεύω πάρα πολύ στον θεό. Πριν αρρωστήσω έκλαιγα συνέχεια και το έμαθα μετά από μήνες. Με βοήθησε πολύ το είναι θέλημα θεού’. Έχω μεγαλώσει περισσότερο με τον μπαμπά μου και γι΄ αυτό δεν μιλάω πολύ για τη μαμά μου. Η μαμά μου δεν είχε περάσει καλά στον προηγούμενο γάμο και υπήρχε θέμα. Ο μπαμπάς μου μας μίλαγε πάντα καλά για τη μαμά».

Η Ευρυδίκη περιμένει αγοράκι και θα πάρει το όνομα Δημήτρης.

Δείτε όσα είπε παρακάτω στην Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης:

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκε στον έβδομο μήνα και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Καρέ καρέ η βόλτα της stylish εγκυμονούσας στα Ματογιάννια

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της; Η αποκάλυψη που έκανε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved