Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Ουγγαρέζο: «Θέλετε να το παίξετε έξυπνοι»
Media

Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Ουγγαρέζο: «Θέλετε να το παίξετε έξυπνοι»

Απίστευτη ένταση στο Buongiorno ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ο λόγος είναι ο Νίνο και η Ζόζεφιν που έχουν πια χωρίσει.

Αρχικά η Φαίη είπε: «Επειδή κι εγώ τον αγαπώ τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άδικο σε μία ημέρα σημαντική επαγγελματικά για τη Ζόζεφιν να σχολιάζουμε εκείνον».

1729157667924-850163447-12.jpg

Και τότε ο Δημήτρης είπε: «Τους ξέρω και τους δύο, μακάρι να τα ξαναβρούν τα παιδιά. Εδώ έχουμε βάλει σπλιτ μπροστά, τον Νίνο βλέπουμε. Εσύ καλά το αισθάνεσαι αλλά δώσε και μία οδηγία επάνω να μην τον δείχνουμε σπλιτ»..

Fullscreen-capture-17102024-122845.jpg

Με την παρουσιάστρια να παίρνει τον λόγο ξανά και να του απαντά: «Το σπλιτ έπαιζε, γιατί έγιναν οι ερωτήσεις από όλους τους δημοσιογράφους και απάντησε σε αυτό. Σαφώς και θα παίξεις τον Νίνο, όταν απαντάει για τον χωρισμό της και για τα προσωπικά της, αυτό λέω. Δεν αναφέρεται το όνομα, οπότε η εικόνα πρέπει να ακολουθεί τον λόγο. Μετά όμως από αυτό, το να συνεχίζεις να μιλάς για τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άβολο. Να έρθει εδώ ο Νίνο από κοντά να τα πούμε».

Και ο Δημήτρης τόνισε: «Ωραία, ας ασχοληθούμε με το άλμπουμ της Ζόζεφιν τότε. Το ‘χει ακούσει κανένας από εσάς, αφού θέλετε να το παίξετε έξυπνοι; Πάμε να πούμε για το τραγούδι! Πες μας το ρεφρέν! Το ξέρεις; Μην βάζουμε όμως τρικλοποδιές και κάνουμε σαμποτάζ στον ίδιο μας τον εαυτό!».

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της, το όνομα του μωρού & οι δυσκολίες

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της & η ατάκα «Έμαθα στα 44 μου να λέω ”ευχαριστώ”»

Φαίη Σκορδά: Ποζάρει πιο εκθαμβωτική από ποτέ με νυφικό σε γνωστό ατελιέ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved