Θοδωρής Αθερίδης: Μετά το εγκεφαλικό παίρνω 10 χάπια την ημέρα! Είμαι 59 χρονών...
Media

Θοδωρής Αθερίδης: Μετά το εγκεφαλικό παίρνω 10 χάπια την ημέρα! Είμαι 59 χρονών...

Καλεσμένος στο «Buongiorno» ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μπα-μπαμπά» στο θέατρο «Ήβη».

 

Αρχικά είπε: «Φτάσαμε τώρα που τα παιδιά έχουν γονείς αυτούς που μεγάλωσαν με ΠΑΣΟΚ ενώ εμείς μεγαλώσαμε με γονείς που είχαν κατοχικό σύνδρομο. Είναι άλλη γενιά. Όλα τα παιδιά που είναι εκεί αντιμετώπισαν, και επαγγελματικά και προσωπικά, πιο δύσκολα πράγματα από ό,τι εγώ όταν έβγαινα. Εγώ όταν έβγαινα στη δουλειά ξεκίναγε η ιδιωτική τηλεόραση. Τέλειωσα το ’87 και το ’89 είχα σίριαλ. Αυτοί βγήκαν στη δουλειά όταν σταμάτησαν όλα τα σίριαλ, ήρθε και ο κορωνοϊός σαν ταφόπλακα, και έχουν άλλα αντανακλαστικά. Έχουν μάθει τη δουλειά γιατί έχουν κάνει δουλειές μόνοι τους, απλήρωτοι γιατί δεν μπορούσαν να κάθονται, έχουν μάθει να γράφουν, να σκηνοθετούν, να παίζουν, έρχονται με φοβερά γκάζια, την ξέρουν πια τη δουλειά, εγώ έχω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι μαζί τους».

1729161796348-643109326-atheridis.jpg

Και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, μόλις τέλειωσα ένα καλοκαίρι που από τις 3 Ιουνίου μέχρι πριν από 2 εβδομάδες έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα. Διακοπές δεν πήγα καθόλου».

Στην παράσταση συνεργάζεται με την κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου:«Είναι η δεύτερη φορά, μου την χρώσταγε για την πρώτη την παρακαλούσα εγώ να έρθει στο ‘Δοξαπατρή’ που είχα γράψει. Τώρα μου είπε ‘μου χρωστάς αυτό, έλα σε δική μου δουλειά εσύ’. Ο Κακλέας με τη Φωτεινή έχει ένα κόλλημα από τότε που την γνώρισε. Έκαναν μαζί τον ‘Αναρχικό’ που έγραψε η Φωτεινή στίχους μαζί με τον Πάνο Βλάχο… Την ερωτεύτηκε ο Κακλέας τη Φωτεινή, έχουν γίνει οργανωμένο έγκλημα. Τώρα μπήκε και ο Καραμουρατίδης στο παιχνίδι και έχουν στήσει ένα μιούζικαλ…».

Και σε άλλο σημείο μίλησε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Καλλιτεχνικά μια φορά (σ.σ. τσακωθήκαμε) στο ‘Ζουμ’ με τους ‘Άγαμους’ γιατί τσαντίστηκε πολύ που πήγα εγώ στον σαξοφωνίστα και του είπα πριν το κομμάτι μου θέλω να κάνεις αυτό, και μου είπε ‘στην ορχήστρα μιλάω εγώ όχι εσύ.’ Και του είπα ‘έλα ρε Δημήτρη’ και μου είπε ‘όχι, μιλάω εγώ στους μουσικούς’. Σκοτωθήκαμε. Είναι η μόνη σκιά που έχουμε, όλα τα άλλα είναι αγάπη. Δεν κρατάει κακία ποτέ, είναι πολύ ευαίσθητος».

Αναφερόμενος στην καθημερινότητά του είπε:

«Παίρνω φάρμακα πολλά μετά το εγκεφαλικό. 10 χάπια παίρνω. Είμαι 59 ετών, αισθάνομαι 59 σωματικά αλλά πνευματικά 25. Από τα 50 μου και μετά είμαι 10 φορές καλύτερα ψυχολογικά. Μεγαλώνοντας χαλαρώνεις. Ο μηχανισμός μου για να χαλαρώσω είναι η ήττα, όταν χάνω λέω ‘οκ’ και μετά χαλαρώνω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved