Γιώργος Νινιός - Η παραλία

Media

Η παραλία: Τρόμος στα Μάταλα- Ο Δημητρός σκορπά τον τρόπο σε όλους- Οι περιλήψεις της σειράς

Η παραλία: Οι υποθέσεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας.  Ένας απρόσμενος τραυματισμός θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του Τόμι, ενώ ο Χάρης με τον Μανώλη ανακαλύπτουν τον κρυμμένο θησαυρό. Παράλληλα, ο Δημητρός εμφανίζεται στα Μάταλα με ένα όπλο στο χέρι και σκορπά τον τρόμο σε όλους.

 

Η Ιφιγένεια έρχεται σε έντονη σύγκρουση με την Μπέρτα. Σύντομα η κατάσταση ξεφεύγει, όταν η χίπισσα καταστρέφει την κάμερα της κοπέλας και την απειλεί με μαχαίρι. Αμέσως εκείνη και ο Παύλος πηγαίνουν στην Αστυνομία και την καταγγέλλουν. Συγχρόνως, ο Οδυσσέας και ο Κολτσιδάκης συνεχίζουν την έρευνά τους για τα εγκλήματα που συγκλονίζουν την περιοχή. Εντω μεταξύ, η Ιφιγένεια συγκρούεται ξανά με τους γονείς της, κατηγορώντας τους ότι νοιάζονται μόνο για τα συμφέροντά τους. Από την άλλη, ο Παύλος βρίσκεται σε σύγχυση ύστερα από μία ανακοίνωση της Έιμι. Την επόμενη ημέρα, ο Τόμι δέχεται έναν πυροβολισμό και τραυματίζεται σοβαρά. Η Νόνα παλεύει να σώσει τον φίλο της, ενώ όλοι στο χωριό βρίσκονται σε πανικό. Ο Χάρης αναλαμβάνει την περίθαλψή του και καταφέρνει να σταθεροποιήσει την κατάστασή του. Στη συνέχεια, ο Τόμι μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο Γράντος παλεύει με εσωτερικές συγκρούσεις, ενώ η Άρια προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Εν τω μεταξύ, η Κερασία αρχίζει να φοβάται ότι μπορεί να επιστρέφει η Τες και να θέλει πίσω τον μικρό Νικόλα. Στο σπίτι της Ειρήνης, ο Χάρης και ο Μανώλης βρίσκουν τον κρυμμένο θησαυρό. Ωστόσο, αυτή η ανακάλυψη τους οδηγεί σε αντιπαράθεση για το πώς θα διαχειριστούν και θα διανείμουν τα χρήματα. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη, ο Κώστας, η Νόνα και ο παπα-Νικόλας ανακαλύπτουν ότι ο θησαυρός έχει κλαπεί... Την ίδια ώρα, η κοινότητα των Ματάλων βρίσκεται σε αναβρασμό, καθώς ένα κρίσιμο περιστατικό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Ο Δημητρός εμφανίζεται με ένα περίστροφο στο χέρι, τρομάζοντας και απειλώντας τους πάντες. Έτσι, όλοι κατηγορούν την οικογένεια Αρχοντάκη για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά του. Ο άντρας συλλαμβάνεται και στη συνέχεια ο Παύλος και ο Διονύσης καταλήγουν στο τμήμα, με τον επιχειρηματία να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον αδελφό του. Συγχρόνως, η οικογένεια Αρχοντάκη έρχεται αντιμέτωπη με σκληρές αλήθειες και δύσκολες αποφάσεις. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Έρημη Χώρα: Καθηλωτική η avant premiere του 2ου κύκλου της συγκλονιστικής σειράς της ΕΡΤ

«Η μεγάλη χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση, για πρώτη φορά, «ζωντανεύει» στην οθόνη από την ΕΡΤ

«Το δίχτυ»: Εγκρίθηκαν ακόμα έξι επεισόδια της κοινωνικής-αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved