Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη
Media

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη

O Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Buongiorno για την καριέρα του και τις αμοιβές. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «The dumb waiter» που ανεβαίνει στο θέατρο «Σημείο» στις 18 Οκτωβρίου: «Κωμωδία είναι αλλά λίγο άγρια που εκτυλίσσεται μεταξύ δύο ανδρών».

kafetzopoulos.jpg

Και πρόσθεσε: «Στη δουλειά μου επιτυχία είναι να σου αναγνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι είσαι καλός στη δουλειά σου. Όσοι συμπεριφέρθηκαν με τραμπούκικο τρόπο ή έκαναν πράγματα ποινικά κολάσιμα, καλώς παθαίνουν αυτό που παθαίνουν. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει, αλλάζουν οι συμπεριφορές».

Και συνέχισε λέγοντας: «Καμιά φορά υπάρχουν άνθρωποι που ντρέπεσαι για αυτούς όταν συμπεριφέρονται ως ‘ψώνια’ και υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που σε συνεπαίρνουν και λες ‘αυτός είναι ψώνιο αλλά το γουστάρω’».

image-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια νιώθω πολύ πλούσιος, εκατομμυριούχος, όχι βέβαια οικονομικά. Ο πιο πετυχημένος οικονομικά άνθρωπος στο επάγγελμά μου ήταν μόνο η Αλίκη, η οποία δεν είχε και καμιά μυθική περιουσία. Αυτή η δουλειά δεν έχει λεφτά. Έκανα κάποιες δουλειές επειδή ήθελα να βιοποριστώ. Πρέπει να το κάνεις με μεράκι και αξιοπρέπεια, να μην αισθανθεί ο κόσμος ότι τους φτύνεις στα μούτρα επειδή μπορεί να μην το ήθελες».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αντώνης Καφετζόπουλος: «Είδα το αυτοκίνητό του να φεύγει στον γκρεμό»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Οι σχέσεις με τα παιδιά μου έχουν πια σταθεροποιηθεί»

Καφετζόπουλος: Ο πιο δύσκολος ρόλος, αυτός του πατέρα και η 10χρονη σχέση με τη σύντροφό του, Βάσω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved