Media

Αγιος έρωτας – Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν θα συγχωρήσει η Θάλεια τον Παύλο για την απιστία του»

Η Ταμίλα Κουλίεβα υποδύεται την Θάλεια Μαρκοπούλου στη σειρά του Alpha, «Άγιο έρωτα» και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για τον ρόλο της και προέβη σε αποκαλύψεις.

Η Θάλεια εξαπατάται από το σύζυγό της Παύλο Μαρκόπουλο (Δημήτρη Παπανικολάου) και την κολλητή της φίλη, Χριστίνα Βαρελά (Κατερίνα Παπουτσάκη).
«Ποια από τις δύο απιστίες πονάει πιο πολύ» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και η ηθοποιός τόνισε: «Ωραία ερώτηση, νομίζω ότι δε σηκώνει να κάνεις επιλογή ανάμεσα στα δύο…. Δεν ξέρω τι σημαίνει να βιώνεις προδοσία από φίλη σου, μου φαίνεται ότι είναι μεγάλο κα τεράστιο το να μπορεί κάποιος να το διαχειριστεί μέσα του, παρ΄όλο που ακούω ότι συμβαίνει και στη ζωή… ‘Αλλο να το ξέρεις κι άλλο να το ζεις…».


Και ανέφερε ότι δεν έχουν γυριστεί οι σκηνές, σύμφωνα με τις οποίες η Θάλεια θα ανακαλύψει τη διπλή απιστία, του συζύγου και της φίλης της. Και πρόσθεσε: «Προς το παρόν μοιράζομαι, ζητάω συμβουλές και προσπαθώ να αντλώ από αυτή τη φιλία (με την Χριστίνα) ό,τι καλύτερο μπορώ».

Η σειρά διαδραματίζεται στο 1958, τότε η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα.

Η Θάλεια θα συγχωρήσει τον σύζυγό της για την απιστία; «Δεν το ξέρω. Αλλά ως ηθοποιός μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, έτσι όπως χτίζω το ρόλο έως τώρα» είπε η Ταμίλα.

Και συμπλήρωσε: «Η Θάλεια θεωρώ ότι τα έχει καταλάβει όλα, αλλά βρίσκεται σε μια στιγμή που δεν θέλει να δει την αλήθεια, πείσε με ότι δεν είναι έτσι… όλα αυτά υποσυνείδητα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved