Ο τιμωρός: Ο Ρασίντ θύμα απαγωγής- Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

Ο τιμωρός: Ο Ρασίντ θύμα απαγωγής- Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ο τιμωρός: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας. 

Η παρουσία του Ρασίντ στη ζωή των Κομνηνών έπειτα από 20 χρόνια προκαλεί αλυσιδωτές εξελίξεις και ο Λεωνίδας, μέσω του Αντώνη, καταφέρνει και τον απάγουν. Παράλληλα, η Έλλη κάνει αναδρομή στο παρελθόν, ενώ ο Μάρκος έχει μία συνάντηση με τον Αλέξη στο νεκροταφείο

Ο Τιμωρός: Ο Λεωνίδας σκοτώνει τον Ρασίντ

O-Timwros-Od.Papasphliopoylos-M.Kaloghroy-El.Strabodhmoy.jpg

Η άφιξη του Ρασίντ πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Κομνηνών, που προσπαθούν να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς ύστερα από 20 χρόνια και μάλιστα με μία απροειδοποίητη επίσκεψη. O Μάρκος απολαμβάνει την αναστάτωση που προκάλεσε, σύντομα, όμως, το παρελθόν τον βρίσκει με διπλή ταχύτητα. Παράλληλα, η Έλλη και ο Αλέξης αναγκάζονται να πουν στον Φίλιππο ένα μέρος της αλήθειας για όσα έγιναν πριν από δύο δεκαετίες στο Μαρόκο, καθώς ο νεαρός έχει πολλές απορίες με την αντίδρασή τους στην παρουσία του Ρασίντ αλλά και με το γεγονός πως θέλει και ο ίδιος να ταξιδέψει στο Μαρόκο. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να ανακαλύψει τι έχει η Έλλη στο μυαλό της.

O-TIMWROS-D.Lalos.jpg

Ταυτόχρονα, το επικίνδυνο παιχνίδι της Ναταλίας και του Πέτρου συνεχίζεται, αλλά δεν αργούν να κάνουν το μοιραίο λάθος, μιας και ο Λεωνίδας γίνεται μάρτυρας μίας κρυφής συνάντησής τους και οι δικαιολογίες που του λένε δεν τον καλύπτουν. Την επομένη, μία απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο ταράζει τον Μάρκο ανατρέποντας τα μέχρι τότε δεδομένα. Ο άντρας συναντάει εκεί τον Αλέξη και οι δύο άλλοτε κολλητοί φίλοι έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Πλέον, είναι ξεκάθαρο πως η επιθυμία του Μάρκου για εκδίκηση μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις. Ο Μάρκος, αντικρίζοντας τον Αλέξη πάνω από τον τάφο τον δικό του και του πατέρα του, λαχταρά όσο τίποτε άλλο να τον τιμωρήσει για όσα του έκανε. Την ίδια στιγμή, ο Λεωνίδας γεμίζει υποψίες για την κρυφή συνάντηση της Ναταλίας και του Πέτρου και είναι πιο κοντά από ποτέ να ανακαλύψει ότι πρόκειται για συνωμότες που έχουν υφάνει το πιο σατανικό σχέδιο σε βάρος του.

rasint.jpg

Εντω μεταξύ, η Αγγελική κάνει μία εκ βαθέων κουβέντα με την Έλλη, προσπαθώντας να καταλάβει αν τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Μάρκο. Το ταξίδι της Έλλης στις αναμνήσεις του παρελθόντος συνεχίζεται, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γάμο της. Παράλληλα, ο Αντώνης αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα για να λήξει το ζήτημα «Ρασίντ» και διατάζει να τον απαγάγουν. Ο Μάρκος, όταν αντιλαμβάνεται πως ο άντρας είναι εξαφανισμένος, καταλαβαίνει πως ίσως πίσω από αυτό κρύβεται ο Λεωνίδας και φοβάται πως το σχέδιό του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο χρόνος μοιάζει να μετρά αντίστροφα, καθώς οι Κομνηνοί δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κρατήσουν τα ένοχα μυστικά τους θαμμένα για πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Τιμωρός: Το τρολάρισμα στο twitter με τα… φαντάσματα, η συγκινητική σκηνή και ο συγκλονιστικός Λάλος

Ο Τιμωρός: Έτσι υποδέχτηκαν τη νέα σειρά του Alpha οι τηλεθεατές! Η ετυμηγορία ήρθε από το Twitter!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved