Λάμπρος Φισφής: «Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί»
Media

Λάμπρος Φισφής: «Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί»

H νέα οικογενειακή, κωμική σειρά «Έχω παιδιά» προβάλλεται στις 21:00 στο MEGA περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024. Ο Λάμπρος Φισφής, σεναριογράφος της σειράς, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο ίδιος, ανέφερε ότι το «“Έχω παιδιά” έχει αρκετά δικά μου στοιχεία» και πρόσθεσε «το να μεγαλώνεις παιδιά το 2024 έχει δυσκολίες, δεν ζούμε στην καλύτερη κατάσταση όμως είμαστε καλυτέρα από ό, τι παλιά».

«Με τη σειρά “Έχω παιδιά” θα ταυτιστούν πιο πολύ όσοι έχουν παιδιά, γιατί παρουσιάζουμε τον κόσμο τους. Η σειρά έχει ένα θετικό πρόσημο για όσους σκέφτονται να κάνουν παιδιά. Πολλά από όσα μου έχουν πει τα παιδιά μου τα έβαλα και στη σειρά, όπως το να φυτέψουμε σοκολάτες για να βγει μια σοκολατιά. Αυτή την περίοδο η σειρά “Έχω παιδιά” είναι όλη μου η ζωή», επεσήμανε ο Λάμπρος Φισφής.

Λάμπρος Φισφής: «Ο λόγος που ακολούθησα την κωμωδία ήταν το bullying που έχω βιώσει»

fisfis.jpg

Σχετικά με την άλλη ασχολία που έχει ο Λάμπρος Φισφής το stand up comedy δήλωσε: «Κάνω stand up τις Κυριακές στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Τα πρώτα χρόνια που έκανα stand up comedy στόχευα σε πολλά γέλια και έπαιρνα ένα. Τα παρατούσα κάθε βράδυ και ξανάρχιζα το επόμενο πρωί. Είμαι σίγουρος πως κάποιος θα έχει παρεξηγηθεί από το stand up μου. Μπορεί κάτι να στεναχωρήσει κάποιον. Αν κάποιος μου πει πως παρεξηγήθηκε από το stand up μου θα το συζητήσω μαζί του και θα ζητήσω συγνώμη».

Διαβάστε επίσης:

«Έχω παιδιά»: Η Ευγενία Σαμαρά πρωταγωνίστρια στη νέα κωμωδία του Φισφή

Ο Λάμπρος Φισφής επιστρέφει στο Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved