Media

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μπήκα σε πραγματικό χειρουργείο, πήγα να λιποθυμήσω αλλά...»

 Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και μεταξύ άλλων μίλησε στην Αθηναϊδα Νέγκα για τις μεθόδους που ακολουθεί για να γίνει ένα με τον ρόλο που υποδύεται.

 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν περνάω συχνά οντισιόν. Αν περνάς οντισιόν είναι ερήμην σου! Κάποια άτομα σε έχουν σκεφτεί και μετά σου λένε. Δεν ήταν απαιτούμενο να πάρω 10 κιλά για τον ρόλο στην ταινία του καπετάν Μιχάλη, εμένα μου βγήκε. Όταν μας έφεραν τα υπέροχα ρούχα και ήταν αυθεντικά κομμάτια, έπρεπε λίγο να γεμίσει το κοστούμι. Και λέω θα το πάω λάου λάου και άμα μας βγει να σταθεί η κορμοστασιά αυτού του ανθρώπου, μια χαρά! Είμαι λιτοδίαιτος, δεν ασχολούμαι με το τι θα φάω μέσα στην μέρα. Είναι αυτό που λέμε ότι ξεχνάω να φάω.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι που κάνω φανατικά. Κάνω ό,τι δουλέψει! Η μέθοδος υποτίθεται ότι πρέπει να βιώσει τις ίδιες καταστάσεις που βιώνει ο ρόλος.

Ήταν ένα σίριαλ, Ιατρικό Απόρρητο, ένα copy paste του Grey’s Anatomy και είχα τον ρόλο ενός φιλόδοξου χειρουργού. Οι ρόλοι των γιατρών υστερούνε λίγο! Έχω έναν καλό φίλο χειρουργό και του ζήτησα τη βοήθεια. Του έδωσα το σενάριο και μου λέει κάποια στιγμή επειδή είχα σκηνές με χειρουργεία, μπήκα σε πραγματικό χειρουργείο. Ήθελα να δω πώς ντύνεται ο γιατρός, πώς πλένεται, πώς είναι το πρωτόκολλο του χειρουργείου. Μπήκα και βγήκα 2-3 φορές, πήγα να λιποθυμήσω. Πήρα όλη αυτή την αύρα, πως είναι τόσο συγκεντρωμένοι οι γιατροί. Πολλοί τηλεθεατές που είναι γιατροί, χειρουργοί κτλ σε μηνύματα μου είπαν ότι τους άρεσε το ύφος μου. Πολλές φορές επειδή φορούσα μάσκα προσπαθούσα να δώσω έμφαση με τα μάτια. Όταν δω ότι χρειάζεται και υπάρχει η δυνατότητα είμαι μεθοδικός ηθοποιός!».

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Μίλησε πρώτη φορά για τη συγγένειά του με τον Σπύρο Μαρτίκα

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Βάζω όρια στις θαυμάστριές μου όταν έρχονται στο καμαρίνι»

Μπουγιούρης - Ξυλά: Συνάντηση… κορυφής, 17 χρόνια μετά τα «Μυστικά της Εδέμ»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved