Media

Λύγισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος - «Αυτό δεν είναι αγάπη; Ξεχνιέται αυτό;»

O Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στο Happy Day για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και όταν αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό λύγισε.

Αρχικά είπε: «Μεγαλώνω. Θέλω να πιστεύω ότι θα μου «κάτσει» το απόλυτο της αγάπης. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα, έχω ερωτευτεί πάρα πολλές φορές. Είμαι πάρα πολύ ρομαντικός, κοιτάζω την ομορφιά στη γυναίκα αλλά η ομορφιά είναι σχετική».

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στον έρωτα είμαστε ζώα, λειτουργούμε με το ένστικτο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος που βλέπει μία γυναίκα είναι «τι χειλάρες είναι αυτές;» και όχι «αχ τι ωραία που θα κοιμηθούμε μαζί». Μη ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Το target group των παραστάσεων είναι ηλικίες 4-6. Παίρνω τέτοια χαρά δεν έχω πάρει ούτε σε περισπούδαστα έργα, ούτε πουθενά. Θυμάμαι μία ιστορία, είχε έρθει εδώ η Δεσποινούλα, έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Ήρθε ο παραγωγός στο τέλος και μου λέει: θέλει να σε δει ένα κοριτσάκι χωρίς όραση».

Και συγκινημένος είπε: «Ήταν με το μπαστουνάκι του το λευκό, το μαλλάκι καρέ. Μου λέει: Γιώργο, το πρωί ξυπνάω και σε ακούω και το βράδυ κοιμάμαι με σένα, να σε πιάσω να δω πώς είσαι; Και με άγγιξε στο πρόσωπο να δει πώς είναι η μούρη του ανθρώπου που ακούει τη φωνή του στην τηλεόραση… Κατάλαβες; Δεν είναι αγάπη αυτό; Ξεχνιέται αυτό;» και ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα ζήτησε από την Όλγα Λαφαζάνη να μην προβληθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γιαννόπουλος: Δεν έχω κλείσει τον κύκλο της οικογένειας, θέλω να κάνω παιδιά...

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ήταν λογικό να είμαι ο αδερφός της ανάπηρης, αλλά το χωριό την είχε αποδεχτεί

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αποθεώνει τον Χρήστο Μάστορα ως Καζαντζίδη: «Ένα μεγάλο ''μπράβο'' αγόρι μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved