Αρχελάου 5: Ορφέας και Λυδία συγκατοικούν
Media

Αρχελάου 5: Ορφέας και Λυδία συγκατοικούν

Αρχελάου 5: Η Νάντια εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον εκατομμυριούχο, ενώ η Μαρούκα γοητεύεται από τον Τεό.

Παράλληλα, ο Ορφέας και η Λυδία αποφασίζουν να μείνουν μαζί, ενώ ο Στέφανος ψάχνει να βρει με ποιον τρόπο θα έρθει κόσμος στο μαγαζί... Στο μπαρ επικρατεί αναστάτωση και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα: ποιος έβαλε τη φωτιά. Παρ’ όλα αυτά, ο ένοχος δεν αργεί να αποκαλυφθεί.

Αρχελάου 5: O Γιώργος Λέντζας «εισβάλει» στη σειρά της ΕΡΤ

marouka-arxelaou-(1).jpg

Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος θεωρεί ότι είναι ξανά ζευγάρι με τη Νάντια, αλλά εκείνη παραμένει σταθερή στην απόφασή της να παντρευτεί τον εκατομμυριούχο. 0 Ορφέας, τώρα, για να βοηθήσει τον Στέφανο να γεμίσει το μπαρ που δεν έχει κόσμο, θέλει να κάνει εκεί μια περφόρμανς αυτοσχεδιασμού. Η παρέα προσπαθεί να τον αποτρέψει, αλλά είναι ανένδοτος και τελικά τίποτα δεν πάει όπως το είχε προσχεδιάσει. Από την άλλη, η Μαρούκα, που έχει προσλάβει τον Τεό για βοηθό, την πατάει από την ακαταμάχητη γοητεία του.

dragoumi-arxelaou.jpg

Οι μέρες περνούν και ο Ευριπίδης και ο Βύρωνος συνειδητοποιούν πως θέλουν να γίνουν γονείς και το συζητούν με τους φίλους τους. Την ίδια ώρα, η Μπίλυ Μπι κάνει στενό μαρκάρισμα στον Μπάμπη, ο οποίος προσπαθεί να την αποφύγει, αλλά στο τέλος εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Οι υποψίες πέφτουν πάνω στην Μπίλυ, διότι είναι μια... σεσημασμένη στόκερ

Πηγή mytv

Αρχελάου 5 – Νέα επεισόδια: Ο Ματθαίος σε κίνδυνο - Η Αγγελίνα αναλαμβάνει δράση

Αρχελάου – Νέα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος κάνει την Κέλλυ ρεζίλι στο πανελλήνιο

Αρχελάου 5: Η Δώρα νομίζει πως ο Ορφέας τα έχει μπλέξει με την Αγγελίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved