Media

Ξέσπασε ο Κιούσης: «Τρώμε παξιμάδια, τον κλαίμε! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει αυτές τις...»

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τις φήμες ότι το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» θα σταματήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω χαμηλής τηλεθέασης κάτι που δεν ισχύει.

Ο Θάνος Κιούσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας: «Ξέρω γιατί έχεις έρθει. Έπεσα από τα σύννεφα. Ήρθα στην εκπομπή και με ρωτούσαν αν διάβασα όσα γράφονται. Με κεράσανε βαρύ γλυκό, τρώμε παξιμάδια μέσα, τον κλαίμε… Πρέπει να μιλήσω και κομψά. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος γράφει αυτές… μην τις πω».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο κλίμα από τον ΑΝΤ1 εδώ και το παιχνίδι μας, είμαστε μια χαρά. Ψάχνουμε και τους καλεσμένους μας για τα special επεισόδια που ετοιμάζουμε για το Σαββατοκύριακο»!

Και τόνισε: «Έβαλα τα γέλια. Μετά άρχισα να σκέφτομαι ποιος τα έχει γράψει όλα αυτά. Κάποιος δημοσιογράφος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και σου λέει: πώς θα δικαιολογήσω το site μου και θα βγάλω λίγα χρήματα, ας γράψω μία μπούρδα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Το παιχνίδι έχει αποδείξει την πορεία του. Όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί και λόγω επικαιρότητας να μην έχει τηλεθέαση κάποιες μέρες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα του πάρουμε το κεφάλι; Λυπάμαι ώρες-ώρες που διαβάζω τέτοια πράγματα… Δεν είναι προτιμότερο να με ρωτήσουν αν ισχύει ή όχι; Τώρα θα γίνει βούκινο από το πουθενά, από το τίποτα. Με βλέπεις λίγο αναστατωμένο αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Απεναντίας, το κανάλι με πήρε και μου είπε ότι, αν διαβάσω κάτι τέτοιο, να μην ανησυχήσω».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved