Μάγισσα – Μελέτης Ηλίας: Θα γίνουν αρκετοί ακόμη φόνοι... ως πολλοί
Media

Μάγισσα – Μελέτης Ηλίας: Θα γίνουν αρκετοί ακόμη φόνοι... ως πολλοί

Τη φετινή σεζόν ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής «Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά» του ΑΝΤ1, υποδυόμενος τον Ενετό ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιόνι που είναι παντρεμένος με την Πανδώρα.

Και μπορεί τον ίδιο να τον συμπαθούμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ήρωάς του μάλλον δεν θα μας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είναι αρκετά σκοτεινός.

Μάγισσα – Κωνσταντίνος Γεωργαλής: «Όσα ανακαλύπτει o Ανδρέας Λάσκαρης τον ξεπερνούν»

Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια, ο Τζουζέπε και η Πανδώρα μόνο τυπικό ζευγάρι της εποχής δεν είναι. Πώς είναι οι σχέσεις τους;

«Τους συνδέουν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, με τα καλά τους και τα κακά που έχει ο αμείλικτος χρόνος πάνω σε ένα ζευγάρι. Έχουν περάσει από διάφορα κύματα. Από την πλευρά του ο Τζουζέπε της έχει μεγάλη αγάπη και τη φροντίζει πολύ».

i-magissa-2-gyrismata-8-1536x1024.jpg

Η Πανδώρα δεν δείχνει να αισθάνεται το ίδιο.

«Είναι επιφυλακτική με τα συναισθήματα της, γιατί την έχει πατήσει στο παρελθόν. Οπότε αρχίζουν οι τριγμοί σε μια σχέση που ο Μοντιλιάνι θεωρούσε δεδομένη, και υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν γνωρίζει για το παρελθόν της γυναίκας του με τον Σίλβιο».

Και τώρα που ο πύργος έχει δύο κυρίαρχους, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη;

«Εκ των πραγμάτων. Η Ρενάτα και ο Σίλβιο είναι πιο διαλλακτικοί με τους ντόπιους και πιο φιλικά προσεγγίσιμοι από τους Μοντιλιάνι, που έρχονται να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στον κατακτητή και τον κατακτημένο. Αυτό δεν αρέσει στους Μανιάτες, που δεν είναι και οι πιο εύκολοι για... κατακτημένοι. Ο Τζουζέπε αυτό που θέλει πρωτίστως είναι να αφήσει την καλύτερη εντύπωση και να τελειώσει με την ιστορία της Μάνης, προκειμένου να γυρίσει εκεί που ανήκει».

Η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές, αφού στην περιοχή γίνονται δύο φόνοι.

«Οντως, συμβαίνουν γεγονότα παράλληλα με την άφιξή τους, τα οποία προσπαθούν να διαλευκάνουν και να τα αποκωδικοποιήσουν. Θα γίνουν αρκετοί ακόμη φόνοι... ως πολλοί».

magissa.ant1tv_1723749910_3435385702806288095_57168482355.jpg

Τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι θα υποδυθεί ο Μελέτης Ηλίας

Ο Μοντιλιάνι είναι άνθρωπος του νόμου, τον οποίο υπηρετεί τυφλά, αλλά στην πραγματικότητα έχει τον δικό του ηθικό κώδικα, που χρησιμοποιεί χωρίς δισταγμό.

«Είναι πολύ θρήσκος. Από το πρώτο επεισόδιο που έφτασε στον πύργο, η πρώτη του δουλειά ήταν να βγάλει το αγαλματάκι της Παναγίας και να το βάλει σε μια γωνία για να προσεύχονται. Εχει κάποιους φραγμούς και κανόνες συνυφασμένους μετά τεκταινόμενα της εποχής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ασκεί την εξουσία με τον τρόπο του. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή ήταν φυσιολογικό οι τιμωρίες να είναι τα βασανιστήρια, οι δολοφονίες και οι εκτελέσεις».

Πηγή tv24

Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά - Εξελίξεις: Ο Τζουζέπε αρχίζει να υποψιάζεται το μυστικό της Πανδώρας

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: To ρεσιτάλ ερμηνείας Κίτσου – Σκαφιδά & η υπόκλιση στο Twitter

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: O Σίλβιο ύψωσε ανάστημα & οι τηλεθεατές ξετρελάθηκαν με την ατάκα του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved