Όλγα Πολίτου: Δεν ήμουν ποτέ σε αυλές. Δεν έχω πρόσβαση στους ανθρώπους που δημιουργούν σειρές
Media

Όλγα Πολίτου: Δεν ήμουν ποτέ σε αυλές. Δεν έχω πρόσβαση στους ανθρώπους που δημιουργούν σειρές

Μαύροι πίνακες κέρδισαν το στοίχημα και μύησαν το κοινό σε μια αστυνομική σειρά μυστηρίου, ωστόσο ένα από τα πρόσωπα που εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς είναι η Όλγα Πολίτου.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του χθες, επιστρέφει στο σήμερα και τους ξαφνιάζει όλους όχι μόνο με την παρουσία της αλλά και με τον ρόλο της.

Όλγα Πολίτου: Συγκλονίζει για τον θάνατο του συζύγου της: «Γύρισα και τον βρήκα στο πάτωμα»

Η «σιωπή» σας από τα τηλεοπτικά δρώμενα υπήρξε ηχηρή.

«Δεν ήμουν ποτέ σε αυλές και κύκλους. Δεν έχω λοιπόν, πρόσβαση στους ανθρώπους που δημιουργούν σειρές ούτε κατάφερα να φτιάξω ένα δικό μου θέατρο ή να ηγηθώ ενός θιάσου. Αφενός απαιτούνται προϋποθέσεις για να κάνεις κάτι δικό σου, αφετέρου δεν είναι πάντα κακό το να κρατάς μια απόσταση από τα πράγματα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι να γίνονται σωστές κατάρτια καλλιτεχνικά παραγωγές. Αυτό δηλαδή που κάνει η κυρία Μιμή Ντενίση. Παίρνει δέκα καλούς ηθοποιούς και στηρίζουν όλοι μαζί ένα έργο. Ωστόσο, επειδή με ρωτήσατε για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι, θα έλεγα πως μάλλον για να έχει ένας ηθοποιός της γενιάς μου συνεχή παρουσία θα πρέπει μάλλον να τον γνωρίζουν οι νεότεροι».

202107271128330.1863_OLGA_POLITOY_2572021.jpg

Υπάρχουν αλήθεια άνθρωποι που δεν σας γνωρίζουν;

«Ίσως όχι. αλλά σίγουρα διστάζουν. Μπορεί να θεωρούν πως δεν θα ήθελα να βρεθώ σε ένα κοστ με νεότερους πρωταγωνιστές. Γεγονός όμως, είναι πως την έχω κάνει αυτή την αλχημεία και έχει πετύχει».

8599_OLGA_POLITOY_MARIOS_IORDANOY_SOFIA_KAZANTZIAN_3102024.jpg

Και πετυχαίνει και αυτή τη φορά. Χαρήκαμε ιδιαίτερα που είδαμε το όνομά σας, στους «Μαύρους πίνακες». Αν δεν κάνω λάθος τελευταία σας εμφάνιση ήταν στις «Επτά θανάσιμες πεθερές». Έχει γίνει εξαιρετικό πάντρεμα του παλιού με το νέο...

«Ήταν όντως μεγάλη η αποχή μου. Εκείνη την εποχή, ξεκίνησε η κρίση και στα τηλεοπτικά δρώμενα και επηρέασε βαθιά όλους μας. Ωστόσο, μετά τις πεθερές είχα προτάσεις, αλλά ήμουν απορροφημένη ήδη στο θέατρο. Συνεργάστηκα πολλάκις με το Εθνικό θέατρο, τον Γιώργο Μεσάλα, τη Μιμή Ντενίση, τον Γιάννη Βόγλη, τον Μανούσο Μανουσάκη. Προέκυψε μια πλειάδα ρόλων, ο ένας μετά τον άλλο, οπότε δεν προλάβαινε να μου λείψει η τηλεόραση. Ήμουν αφοσιωμένη. δοσμένη ψυχή τε και σώματι. Στο μυαλό μου. άλλωστε, είχα πάντα να βρεθεί μια κατάλληλη συνθήκη για να υπάρξω μέσα σε αυτή. Όπως ήταν το γκεστ που έκανα στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει". Ήταν ένας ρόλος που μου πρότεινε η σκηνοθέτης της σειράς, Κατερίνα Φιλιώτου. όπου και υποδύθηκα μια γυναίκα που διευθύνει οίκο ανοχής. Ακρως κατάλληλος ρόλος για μένα ήταν και αυτός της κυρίας Ελπίδας στους “Μαύρους πίνακες". Είμαι γεμάτη από ρόλους. δεν είμαι αχάριστη. Τώρα πρέπει να δοθεί τόπος στα νιάτα... να προχωρήσουν οι νέοι και να χαράξουν τη δική τους διαδρομή»

Πηγή tv24

Κατέρρευσε η Όλγα Πολίτου: «Λυγίζω που δεν ακούω την φωνή του συζύγου μου...»

Συγκλονίζει η Όλγα Πολίτου: «Ο άνδρας μου «έφυγε» άνευ λόγου μέσα στα κέντρα αποκατάστασης»

Όλγα Πολίτου: Η τραγική απώλεια πριν από έναν μήνα που της στοίχισε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved