Media

Μαύροι πίνακες – Πολίτου: Όλοι είναι ύποπτοι σε αυτή τη σειρά, μην το ξεχάσετε ποτέ

Μαύροι πίνακες κέρδισαν το στοίχημα και μύησαν το κοινό σε μια αστυνομική σειρά μυστηρίου, ωστόσο ένα από τα πρόσωπα που εντυπωσίασαν κοινό και κριτικούς είναι η Όλγα Πολίτου.

Η κυρία Ελπίδα, που υποδύεστε στους «Μαύρους πίνακες», δεν φαίνεται να είναι η συμπαθητική κυρία που δείχνει. Σίγουρα ως ρόλος θα έχει και δεύτερη ανάγνωση. Έτσι δεν είναι;

«Έτσι είναι. Η Κατερίνα Φιλιώτου με κάλεσε ξανά για ένα ξεχωριστό ρόλο και κυρίως σε μια ιδιαίτερη παραγωγή. Κατάλαβα από την αρχή ότι είχα να κάνω με εκλεκτούς ανθρώπους. Ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη δουλειά τους. Ευτύχησα και σε αυτή τη σειρά. Στην πρώτη μας επικοινωνία, λοιπόν, μου έστειλαν 5-6 κείμενα. Ξαφνιάστηκα πολύ από την πρώτη κιόλας ανάγνωση γιατί κατάλαβα πως είχα να κάνω με ένα ευφυές, οξυδερκές και εύστροφο κείμενο. Πολύπλοκο. Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα συναντήσει τέτοιο κείμενο και ήταν για το θέατρο για την παράσταση “Το δωμάτιο της Βερόνικα" του Αιρα Λέβιν. Και σε αυτή την περίπτωση, η μια σελίδα ανέτρεπε την προηγούμενη, άρα δεν μπορούσα να μην πω το ναι».

Όλγα Πολίτου: Συγκλονίζει για τον θάνατο του συζύγου της: «Γύρισα και τον βρήκα στο πάτωμα»

Περιγράψτε μου καλύτερα την ηρωίδα που γνωρίσαμε μόλις πριν μία εβδομάδα!

«Ζει μόνη της, απομονωμένη, σε ένα παλιό αρχοντικό απέναντι από την εκκλησία. Δίπλα της έχει μόνο τον σκύλο της, που λατρεύει. Οπως είδατε, ήταν εκείνη που βρήκε το πρώτο θύμα, την Ισαβέλλα. Είναι καλοσυνάτη και φιλόξενη. Υποδόρια, όμως, υποβόσκουν άλλα πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω».

Η αλήθεια είναι πως όλοι σκεφτήκαμε ότι η κυρία Ελπίδα είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

«Όλοι είναι ύποπτοι σε αυτή τη σειρά, μην το ξεχάσετε ποτέ, ωστόσο όποια σκέψη και αν κάνετε, θα ανατρέπεται στην ακριβώς επόμενη σκηνή. Υπάρχει συγκεκριμένος ρυθμός στη σειρά αυτή».

Με ποιους από τους κατοίκους των Λευκών τα έχει καλά η κυρία Ελπίδα;

«Με όλους είναι φιλική και βοηθητική, γεγονός που θα φανεί και στη φάση των ανακρίσεων. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως γίνεται βοηθητικά επικίνδυνη. Φιλοξενεί την Ιόλη και όλα δείχνουν ότι η συμβίωσή τους θα είναι ήρεμη, θα δούμε παρακάτω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό».

Αρα είναι μια γυναίκα που κάνει δεύτερες σκέψεις;

«Υποβόσκουν πράγματα και γεγονότα στο μυαλό της ηρωίδας μου. Υπάρχει κι ένα παρελθόν πίσω από τη γυναίκα που βλέπετε. Γνωρίζει ανθρώπους και τα μυστικά τους»

Γνωρίζει, αλλά είναι άνθρωπος που θα αρχίσει να μαρτυράει;

«Αναλόγως... σιγά-σιγά. θα μιλάει όσο θέλει όπως θέλει και σε όποιους θέλει. Είναι πολύπλευρη η κυρία Ελπίδα, γοητευτική, την περιστοιχίζει μαγεία».

Τι αίσθηση πιστεύετε ότι έχει ο κόσμος για αυτή τη γυναίκα;

«Νομίζω πως θα μείνει για πάντα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού για το μυαλό της. Για το πώς δουλεύει αυτό».

Πηγή tv24

Κατέρρευσε η Όλγα Πολίτου: «Λυγίζω που δεν ακούω την φωνή του συζύγου μου...»

Συγκλονίζει η Όλγα Πολίτου: «Ο άνδρας μου «έφυγε» άνευ λόγου μέσα στα κέντρα αποκατάστασης»

Όλγα Πολίτου: Η τραγική απώλεια πριν από έναν μήνα που της στοίχισε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved