Η Μάγισσα - «Φλεγόμενη Καρδιά»: Δύο γυναίκες σε πόλεμο…  Ποια θα επικρατήσει;
Media

Η Μάγισσα - «Φλεγόμενη Καρδιά»: Δύο γυναίκες σε πόλεμο… Ποια θα επικρατήσει;

Η Μάγισσα - «Φλεγόμενη Καρδιά» - Μυστικά από το παρελθόν, ανεκπλήρωτα πάθη, ανομολόγητα συναισθήματα και σχέδια επιρροής θα αποκαλυφθούν και θα αναμετρηθούν στη σκληρή μάχη του έρωτα και της εξουσίας.

Μια γυναίκα με ραγισμένη καρδιά θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μια μεγάλη, παλιά αγάπη ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί στην ίδια της τη φλόγα...

ΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Τζουζέπε βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Μήτρο Γερακάρη. Θα καταφέρει να τον ρίξει στην παγίδα του;

Η Πανδώρα παίρνει μια απόφαση για καλό σκοπό, αλλά θα βρεθεί απέναντι στις ισχυρές αντιστάσεις του Τζουζέπε και θα στραφεί για βοήθεια στον Σίλβιο, προκαλώντας καινούριες αναταράξεις στα δυο ζευγάρια.

Η επίσκεψη του Αντόνιο στο νεκροταφείο, θα τον οδηγήσει σε μια περίεργη ανακάλυψη που σχετίζεται με τις μυστηριώδεις δολοφονίες των κοριτσιών, αλλά και σε απόκρυφα και μυστικιστικά μονοπάτια.

1729275141152-101039009-900_a9743cf9-f9b7-40c0-8cd1-c5395970a500.jpg

ΤΡΙΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η συνύπαρξη της Πανδώρας με τη Ρενάτα, για τη δημιουργία του νέου οικισμού, κάθε άλλο παρά ευοίωνη προμηνύεται.

Ένα μήνυμα απ’ τη Βενετία θα φέρει καινούρια προβλήματα στη Μάνη.

Η Πανδώρα πείθει τον Τζουζέπε να κάνει μια ανίερη συμμαχία με τον Μήτρο Γερακάρη, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για τα κρυφά του σχέδια.

Ο διοικητής του Μυστρά θα αποκαλύψει στον Σίλβιο, το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε.

Η Λεώνη και ο Άδωνις θα πέσουν στα χέρια των Ενετών, μετά από μια μακάβρια αποκάλυψη.

Ο Αντόνιο στρέφεται σ’ έναν ερημίτη πνευματικό, ζητώντας τη βοήθειά του προκειμένου να λύσει τον πιο επικίνδυνο γρίφο που έχει συναντήσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.α

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος – Δημήτρης Λεφάκης
Σκηνογράφος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:30, στον ΑΝΤ1

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved