Media

Η εξομολόγηση της Νίκης Παλληκαράκη: «Ο μεγάλος μου αγώνας είναι να μην προδώσω τον εαυτό μου»

Η Νίκη Παλληκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα αργά και μίλησε για τον χαρακτήρα της αλλά και τον μεγάλο αγώνα που όπως λέει δίνει για να μην προδώσει τον εαυτό της... 

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Ήμουν ένα ήσυχο παιδί αλλά τους δυσκόλευα γιατί είχαν ένα μάτι που τους παρακολουθούσε συνεχώς. Παρατηρούσα τα πάντα, άκουγα και είχα ανάγκη να τους βλέπω, να τους παρακολουθώ».

Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν με αναγνώριζε η μητέρα μου… Δεν της είπα ποτέ ότι πέθανε ο πατέρας μου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Με τους γείτονες είμαι λίγο περίεργη, δεν θέλω πολλά πολλά! Ακόμα και οι φίλοι μου δεν θέλω να μου χτυπάνε έτσι την πόρτα, θέλω να με πάρουν τηλέφωνο πρώτα... Μου είναι πολύ δύσκολο να ζήσω με έναν ακατάστατο άνθρωπο!».

Αναφερόμενη στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, η Νίκη Παλληκαράκη παραδέχτηκε: «Έχω καταλήξει ότι η δύναμη της εσωστρέφειάς μου είναι ότι τον εαυτό μου τον έχω βάλει κάτω και το κουβεντολόι είναι ανελέητο! Τον προβληματισμό μου τον βάζω απέναντι, δεν τον κουκουλώνω με “ουσίες”. Μου έχουν παραπονεθεί οι δικοί μου άνθρωποι που ξέρουν ότι περνάω κάτι δύσκολα, “αετέ μην κλειδαμπαρωθείς στο ντουλάπι σου”... Όλοι μας φτιάχνουμε ένα αφήγημα που μας βολεύει και όλα μας τα θέματα τα ακουμπάμε σε αυτό. Εγώ το αφήγημα το υπερασπίζομαι, δεν το έχω προδώσει. Έχω εξελιχθεί! Προδοσία στον εαυτό μου θα ήταν το να παραγκωνίσω το αξιακό μου σύστημα, είναι πολύ ισχυρό. Ο μεγάλος μου αγώνας είναι να μην προδώσω τον εαυτό μου».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved