Media

Survivor: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Τσακαλάκος! Τα πρώτα λόγια πριν επιστρέψει στην Ελλάδα!

Εκτός Survivor είναι πλέον ο τραγουδιστής Παναγιώτης Τσακαλάκος αφού μετά από σκληρή μονομαχία ηττήθηκε από την αντίπαλό του, που του έδειξε τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα. 

Χθες το βράδυ (18/10) οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για ακόμα μία αποχώρηση και εφόσον από την κάλπη είχαν βγει υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Παναγιώτης με τη Φοίβη, οι δυο παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για τη μάχη, όπως αργότερα και η Χριστιάννα την οποία έστειλε στον τάκο η Γεωργία.

Οι τρεις παίκτες ρίχθηκαν στη μάχη με τη Φοίβη από νωρίς να ολοκληρώνει με επιτυχία την προσπάθειά της και να σώζεται καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει στον στίβο τον πύργο της.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο για τον Παναγιώτη και τη Χριστιάννα που έμειναν στην άμμο και συνέχισαν τις προσπάθειές τους. Με όλες τους τις δυνάμεις προσπάθησαν να ισορροπήσουν τα κυβάκια στη δοκό, όμως τελικά ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί όσο έπρεπε για να βγει νικητής.

Έτσι, ο Λιανός έπρεπε να τον αποχαιρετήσει αφού ήταν εκείνος που έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δείτε το βίντεο με τα πρώτα του λόγια μετά την ήττα του:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved