Media

Τσιμτσιλή: «Στο ζωντανό είναι εύκολο να γίνουν λάθη... Ο καθένας λογοδοτεί για τα δικά του»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι για την εκπομπή της αλλά και για τους συνεργάτες όπως και για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια τις προκλήσεις της δουλειάς της. 

«Πάντα έχω μια καλή ψυχολογία, σέβομαι όλους μου τους αντιπάλους αλλά ταυτόχρονα δεν φοβάμαι και κανέναν» είπε αρχικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Happy Day και συνέχισε λέγοντας:

Τσιμτσιλή για Αντωνά: Δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει μετά τον θάνατο της μαμάς της...

«Τώρα στο επίκεντρο είναι ο Δήμος για δηλώσεις που κάνει για παρουσιάστριες, ο Παπανώτας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Φραγκολιάς με την προσωπική του ζωή, το κάθε θέμα είναι εντελώς διαφορετικό και θέλει άλλη διαχείριση αυτό συμβαίνει, όταν εκτιθέμεθα, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επιλέγουμε πάντα τους λόγους για τους οποίους θα εκτεθούμε».

Πώς όμως θα αντιδρούσε σε πιθανή αποχώρηση του Παπανώτα λόγω πολιτικής; Η ίδια απάντησε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να αντιμετωπίζω το κάθε ερώτημα, την κάθε δυσκολία, όταν αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί, οπότε όχι. Όπως πέρσι ξαφνικά ήταν να φύγει, αλλά τελικά επέστρεψε και έμεινε, δεν νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω τι μπορεί να γίνει».

Όταν ρωτήθηκε για τα όρια και πώς αυτά μπορεί να ξεπεραστούν σε μία εκπομπή, η παρουσιάστρια του Happy Day απάντησε: «Στο ζωντανό είναι εύκολο να γίνουν λάθη αλλά από εκεί και πέρα είναι μια πολύ γενική κουβέντα. Ο καθένας λογοδοτεί για τα δικά του λάθη. Εγώ είμαι και της λογικής ότι όταν κάποιος αντιλαμβάνεται το λάθος του, μετανοεί και το δείχνει έμπρακτα δεν πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να εξαντλούμε την αυστηρότητά μας σε αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved