Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος εμφανίζεται στην κηδεία του και έχει μία παράξενη συνάντηση
Media

Διάφανη αγάπη: Ο Στέφανος εμφανίζεται στην κηδεία του και έχει μία παράξενη συνάντηση

Διάφανη αγάπη - Μια δολοφονία που έχει συγκλονίσει τους πάντες, ένας νεκρός που κινείται ανάμεσα σε δύο κόσμους, μια γυναίκα μόνη και βυθισμένη στον πόνο και την απόγνωση, καλά κρυμμένα μυστικά και πρόσωπα που αποκαλύπτονται σιγά σιγά, ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις…

Η αισθηματική σειρά μυστηρίου του Alpha «Διάφανη αγάπη», που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, έρχεται με νέο ανατρεπτικό επεισόδιο τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 22:30.

Ζώντας έναν εφιάλτη, ο Στέφανος παρευρίσκεται στην κηδεία του, κατά την οποία γίνεται μάρτυρας του πόνου των ανθρώπων που τον αγαπούσαν, περνά μπροστά από έναν ένα ξεχωριστά και προσπαθεί να δει αντιδράσεις και να καταλάβει ποιος τον νοιαζόταν και ποιος ήθελε το κακό του.

Ανάμεσα στους ζωντανούς όμως έχει μία παράξενη συνάντηση. Ο Ιάσωνας Βεργής, ένας μυστηριώδης άνδρας ο οποίος είναι στην ίδια κατάσταση με αυτόν, εδώ και αρκετό καιρό, λέει στον Στέφανο πώς μπορεί να παρέμβει τελικά στον κόσμο των ζωντανών.

Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: «Η διαδικασία των γυρισμάτων είναι τεράστιο σχολείο»

Markos-Papadokwnstantakhs1.jpg

Αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να διεξαγάγει έρευνα. Η υπόθεση της δολοφονίας του στην ανταλλαγή πυροβολισμών με τον έμπορο ναρκωτικών παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των συναδέλφων του, έχει κλείσει.

Ο Στέφανος αναγκάζεται να ζητήσει ξανά τη βοήθεια της Φωτεινής, και εκείνη αυτή τη φορά ελπίζοντας ότι θα απαλλαγεί απ’ αυτόν δέχεται να τον βοηθήσει.

Markos-Papadokwnstantakhs.jpg

Στο μεταξύ, η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων του Στέφανου στην Άννα πέρα από την βαθιά θλίψη, της δημιουργούν και ερωτηματικά. Ξεκινά μια ανεπίσημη έρευνα για να ανακαλύψει αν υπήρχε άλλη γυναίκα στην ζωή του.

Δείτε το trailer:

Διάφανη Αγάπη – Παπαδοκωνσταντάκης: Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία στη ζωή

Παπαδοκωνσταντάκης:Είχα ερωτηματικό για το αν το κοινό μπορεί να δει μια τέτοια σειρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved