Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα-Νέο επεισόδιο απόψε: Η Σαλώμη πέφτει στα δίχτυα του Τάκου

Απόψε στις 21:00, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» με ένα ακόμη σπαρταριστό επεισόδιο.

Οι απειλές του Σώτου γίνονται όλο και πιο πιεστικές στην αδελφή Κατσάμπα. Γιατί είναι ο μόνος Παπαριώτης που είναι σίγουρος ότι ο σκελετός δεν ανήκει στην Αγία Καλέντουλα.

Η Κατσάμπα δεν ξέρει τι να κάνει για να ξεφύγει και ξαφνικά της μπαίνει η ιδέα να κρύψει το σκελετό της πεθεράς της Αλέξις και να βάλει στη θέση του έναν αρχαίο σκελετό από μια ανασκαφή που γίνεται έξω από την Παπαριά.

Ταυτόχρονα η όμορφη Σαλώμη πέφτει στα ερωτικά δίχτυα του Τάκου και τον αγαπάει ξαφνικά και παθιασμένα. Τον ίδιο καιρό ο Οσμάν Βουρδάμπεης και η γυναίκα του Χαντισέ οργανώνουν προσεκτικά ένα ένα τα βήματα τους για να ολοκληρωθεί ο γάμος του αιώνα, όταν θα ενώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους η κόρη τους Αϊσέ και ο γιος του Βαρόνου και της Ζανέτ Σεβαστού, Λάμπρος.

Ενώ ο αδερφός του Πανάγος ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο την αδελφή Κατσιμίχα. Και ο Μιχαλιός Βροντάκης μαθαίνει ότι η αδερφή του Μαρουσώ έχει ερωτική σχέση με τον Τέρη Φορτουνάκη. Τέλος, η Σαλώμη απογοητεύεται όταν διαπιστώνει με τα ίδια της τα μάτια, ότι ο όμορφος Τάκος, της είναι άπιστος.

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο

Δείτε το trailer

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου - Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved